Tibet Charity flytter kontoret ud af huset på Niels Bohr’s Allé

Den 1. april 2016 flytter TC-kontoret ud af huset på Niels Bohr’s Allé. Vi takker for godt husrum i årevis!
Samtidigt har bestyrelsens medlemmer besluttet at dele det daglige administrations arbejde mellem sig, idet vi også siger farvel til vores sekretær Chris Moon – hvem vi takker for tro tjeneste!

Årsagen er, at vi nu har fået en meget effektiv revisor, der sammen med Jette Hoffmeyer kan styre økonomien på plads, og at vi efter mange overvejelser har besluttet at spare på de administrative udgifter, der med de mange bureaukratiske forordninger efterhånden var øget udover, hvad vi føler rimeligt i forhold til det arbejde for de tibetanske flygtninge, som er vores hjertesag.

Vores beslutning vil frigøre midler til projekter i Indien, Nepal og Tibet – og vi vil bestræbe os på at yde den nødvendige service og information til vore danske og svenske sponsorer og medlemmer.

Email og telefon forbliver de samme:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og tlf. 2240 7230
Telefontider fra 1. april: mandage kl. 14-16 og onsdage kl. 10-12

På bestyrelsens vegne Gunver Juul & Jette Hoffmeyer


Indsamling af medlemmers historier

Hvis du ligger inde med gode, oplysende, berigende eller sjove historier samt fotos fra oplevelser i relation til dit arbejde for eller omkring Tibet Charity eller de tibetanske samfund, håber vi i Tibet Charity´s redaktion, at du vil dele dem med os. Hvis det kan offentliggøres på såvel Tibet Charity´s hjemmeside som på Facebook, modtager vi gerne dine beretninger og materialer på redaktionens e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Medlemsbladet udkommer fremover én gang om året

Maj 2014:

Tibet Charity har fornyet og forbedret kommunikationen - både til nuværende medlemmer og gerne sådan at flere inspireres til at blive medlemmer. En ny-sammensat redaktion tager hånd om information, historier og reportager, som formidles via vores hjemmeside og på vores ny-oprettede side på Facebook.

Sidst på året samler vi de bedste artikler og det mest spændende stof i en lækker udgave af medlemsbladet, som på den måde bliver til et årsblad. Vi glæder os til at sparre og udveksle erfaringer med alle, der har noget på hjertet, så vi sammen skaber et berettiget billede af Tibet Charity’s og medlemmernes værdifulde støtte og arbejde.

 

 
Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.