Information til Tibet Charity’s medlemmer


NB! Om Nepal Sponsorsager !

Vi ved, at nogen har fået brev fra Katmandu om, at kontoret er lukket.
For at undgå misforståelser: Alle sponsorsager fortsætter !
Det er kun kontoret i Katmandu, der lukker. Sponsorsagerne fortsætter via vores mangeårige samarbejdspartner fra Pokhara – Lodrik Welfare Committee.

Hvis I har spørgsmål er I selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mandage kl. 14-16 på 2063 5585 eller onsdage kl. 10-12 på 2240 7230.

Kærlig hilsen Tibet Charity

Information til vore Nepal Sponsorer (juni 2019)

Vi vil først og fremmest takke jer for jeres støtte til tibetanere, der lever som flygtninge i Nepal. Der er ingen tvivl om, at jeres gode hjælp har været den støtte, der har gjort det muligt for børn og ældre at overleve i det nye land efter flugten, og for studerende at skaffe sig en skolegang og uddannelse, der ikke blot kan forsørge dem selv, men også ofte familie og andre tibetanere.

Vi vil med denne skrivelse oplyse jer om ændringer i administrationen af jeres bidrag. Kontoret i Kathmandu ophører med at udlevere penge på vegne af Tibet Charity, og i stedet overtages dette hverv af Lodrik Welfare Organisation, som i flere år har haft samme opgave i det nordlige nepalesiske område Pokhara, hvor TC også har mange sponsorsager. Det betyder, at vore sponsorsager fortsætter som hidtil, og at vi også er indstillet på at oprette flere sponsorsager, så vore modtagere vil ikke opleve anden forandring, end at de modtager pengene fra en anden tibetaner, nemlig fra munken Jampa Tsering, som har været en trofast og meget pålidelig medarbejder, og som er bekendt med alle forhold i Nepal.

Det betyder meget lavere administrations omkostninger for TC, hvilket er nødvendigt i disse tider, hvor det er vanskeligt at få økonomien til at omfatte vore mange aktiviteter og ansvarsområder i Indien og Nepal.

Vi er meget glade for på denne måde at blive i stand til at anvende alle donationer på en mere effektiv måde, uden at det betyder en forringelse for modtagerne af vores sponsor støtte.

Hvis I har spørgsmål, vil vi gerne besvare dem så vidt vi kan, enten på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 2240 7230 eller 2063 5585.

På bestyrelsens vegne og med hjertelig tak til jer!
Gunver Juul

 
Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.