Uddannelse

 

Et nyt forløb af engelsk- og computertimer starter

Et nyt forløb af Tibet Charity undervisningstimer i det engelske sprog og computer begyndte med et enkelt åbningsprogram den 11. marts 2014.

Mere end 60 studerende trodsede det meget dårlige vejr og deltog, da Frk. Rinzin Wangmo, koordinator af TC’s undervisningsafdeling, bød de de frivillige, der kom fra flere forskellige dele af verden, velkommen. De var kommet langvejsfra for at dele deres værdifulde viden med eleverne hos Tibet Charity - elever, som for de flestes vedkommende, er nyankomne fra Tibet.

Direktøren læste de regler op, som gælder for Tibet Charitys undervisningsafdeling. Han rådede eleverne til at få mest muligt ud af den tid, som de bruger her til at lære engelsk og computerbrug. Han bad de studerende om at deltage aktivt i gruppediskussioner i klassen og også om at lade læreren det vide når som helst de ikke forstår undervisningen. Han bad dem om ikke at beskæftige sig med noget som helst som kan forstyrre indlæringen i klassen.

Han takkede de frivillige for at komme her og undervise eleverne hos Tibet Charity - elever, som for de flestes vedkommende er nyankomne fra Tibet. Eftersom disse elever aldrig har været på nogen skole i Tibet, er den indlæring, de opsamler her på Tibet Charitys undervisningsafdeling deres allerførste introduktion til undervisning. Således spiller de frivillige en meget vigtig rolle i elevernes liv.

Derefter præsenterede de frivillige sig selv og gav alle udtryk for deres glæde over at have fået denne mulighed for at kunne undervise eleverne her. Vi takker Tibet Charity Danmark og Tibet Charity Sverige for deres vedvarende støtte, der gør det muligt for os at tilbyde  disse timer. I år er tiåret for vores bistand af det tibetanske samfund indenfor undervisningsområdet.

Udgivet på www.tibetcharity.in den 28. marts 2014

 

 
 
 
Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.