Dyrevelfærd

 

Fru Maneka Gandhi besøger Tibet Charity afdeling
for dyrevelfærd

Tidligere minister og nuværende medlem af det indiske parlament, fru Maneka Gandhi besøgte Tibet Charity’s Afdeling for Dyrepleje den 6. oktober 2013.

Da fru Maneka Gandhi har en stor kærlighed til dyr, tog hun særlig tid ud af sit travle arbejdsprogram og aflagde Tibet Charity’s afdeling for dyrepleje et særligt besøg. Under besøget spurgte hun indgående til klinikkens virke og til de særlige programmer som Tibet Charity sætter i værk for at styre hundebestanden og rabies blandt hundene på gaden. Og da hun fik forklaret hvad Tibet Charity arbejder med, anerkendte hun Tibet Charity for vores gode arbejde. Hun foreslog at vi kunne have bedre koordination med Statens Dyrevelfærdsafdeling og de lokale NGO’ere for at have mere succes med styringen af bestanden af gadehunde i hele Kandra området.

Hun lovede al den hjælp, der skal til for at de dyreplejeforløb vi har påbegyndt, fortsat kan virke nemt og uden problemer.

Før hun tog afsted, tog fru Maneka Gandhi sig tid til at svare på nogle spørgsmål hun blev stillet vedrørende aberne i områder med bebyggelse af hus og hjem. Hun følte ikke at aberne er problematiske for mennesker, men at det modsatte er tilfældet eftersom mennesker har fældet træer og abernes naturlige habitat for at bygge flere huse. I sådan en situation forekommer det hende at være mere naturligt for aberne at vandre ind på menneskers område for at søge ly og mad. Hun anser det at plante flere træer for at være den eneste løsning, især frugttræer.

Hun besvarede også spørgsmål om indisk politik.

Udgivet på www.tibetcharity.in den 18. oktober 2013

 

 
 
 
Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.