TC Indien: Uddannelse

 

Organisering af workshop om at lave dokumentarfilm

Fra den 7. til den 22. oktober gav frk Parveen Kaur, producer af internationale dokumentarfilm og rejsedokumentarfilm, en workshop om "Tilblivelsen af dokumentarfilm" for de studerende på Tibet Charity India’s afdeling for uddannelse.

16 studerende deltog i workshoppen, hvor de blev undervist i de forskellige aspekter af det, at skabe en dokumentarfilm. Efter en grundig teoretisk gennemgang for de studerende af filmskabelsens indvikletheder. blev de studerende delt ind i tre grupper. De tre grupper begyndte at filme Tibet Charity India’s aktiviteter indenfor uddannelse, sundhedspleje og dyrevelfærd.

Efter den nødvendige redigering, blev det endelige resultat af dokumentarfilmen om Tibet Charity India vist til gæsterne ved den ceremonielle fejring af Tibet Charity’s ti års fødselsdag i Indien. Fremvisningen blev virkelig meget værdsat af hver eneste tilstede og dokumentarfilmen viste sig at være en fremragende begyndelse på begivenheden - tilskuerne blev med det samme gjort bevidste om Tibet Charity’s forskellige aktiviteter i Indien.

Vi takker frk Parveen Kaur, som har arbejdet for TV kanaler som Discovery Channel, Fox Sports, national Geographic Channel, etc, for at komme hele vejen fra Singapore for at dele sin kunnen om skabelse af film med vores studerende. Hun arbejder for øjeblikket hos Asia Nyheder, (News Asia).

Vi takker også de studerende for deres aktive deltagelse og for at have skabt en fremragende dokumentarfilm om Tibet Charity India’s forskellige aktiviteter.

Udgivet på www.tibetcharity.in den 1. november 2014

 

 
 
 
Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.