TIBET CHARITY INDIEN

 

Hold i undervisningsafdelingen
starter op igen efter vinterferie

En ny sæson af engelsk og computerundervisning startede op igen med et enkelt opstartsforløb den 2. marts. Mere end 60 studerende deltog på trods af det meget dårlige vejr.

På dagen bød Tenzin Tsephel - koordinatoren af Tibet Charity´s undervisningsasfdeling - såvel de frivillige lærere som de studerende velkommen til dette års første undervisningssæson.

Tibet Charity India´s leder takkede de frivillige for at komme her og undervise de studerende hos Tibet Charity, studerende, som for de flestes vedkommende er nyankomne fra Tibet. Han sagde videre: "Eftersom disse studerende aldrig har været på nogen skole i Tibet, så er hvad de end får af viden her i Tibet Charity´s undervisningsafdeling, deres allerførste introduktion til nogen form for formel indlæring. De frivillige lære spiller derfor en meget væsentlig rolle i disse studerendes liv."

Derefter presenterede de frivillige sig og gav udtryk for deres glæde over at have fået muligheden for at undervise eleverne her.

Vi takker Tibet Charity Danmark for deres vedvarende støtte til os, der gør det mulig for os at kunne tilbyde denne undervisning.

Udgivet på www.tibetcharity.in marts 2015

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->