TIBET CHARITY INDIEN

 

Universitetsstuderende fra England
besøgte Tibet Charity India

En gruppe på 23 studerende og fem ledsagere fra Ardingly College i England har været på besøg i Dharamsala fra 9. til 17. juli.

Under deres ophold var de studerende med til undervisningen af Tibet Charity´s elever. De unge gæster deltog i timerne i mundtlig engelsk og underviste i engelsk samtale. De brugte to timer hver dag på i mundtlig engelsk at undervise i daglig samtale - noget vores elever både havde meget brug for og gavn af.

For Tibet Charity´s elever var timerne enormt interaktive og frugtbare - i en imødekommende atmosfære, der opstod mens de blev undervist og som de nød meget.

De studerende fra Ardingly College har også lært meget om Tibet og dets folk. De tibetanere, som de unge englændere mødte her, oplevede de som værende meget varme og kærlige mennesker. De engelske studerende lovede når de kom hjem igen, at skabe en større opmærksomhed hos mennesker i deres eget lokalsamfund på den nuværende situation i Tibet.

Denne udveksling har været en kæmpe læreproces for både vores gæster og vores elever.

Vores unge gæster tog sig også tid til at besøge de ældre, mens disse fik pleje af Tibet Charity´s homenursere - herved fik de studerende selv en erfaring med aktiv tjeneste i lokalsamfundet. De engelske studerende fulgtes ikke kun med homenurserne, de var selv med til at give de ældre hjælp.

Tibet Charity´s afdeling for dyrevelfærd fik også et kort besøg af de udenlandske gæster.

Tibet Charity holdte en enkel afskedskomsammen, hvor vores Director takkede den besøgende gruppe for at have taget sig tid ud af deres ferier til at hjælpe tibetanerne i Dharamsala. Han sagde til sine unge gæster, at han håbede, deres korte tid sammen med homenurserne, efterfølgende ville nære deres interesse for tjeneste i sociale sammenhænge.

De studerende og deres ledsagere takkede Tibet Charity for at have fået en mulighed for at være en del af Tibet Charity´s aktiviteter i tjeneste for et nødstedt folk. De gav alle udtryk for stor og dyb interesse for at kunne vende tilbage og hjælpe i lokalsamfundet her. De lærere, der fulgtes med dem håbede snart at kunne komme igen med en ny gruppe studerende.

Vi takker dem alle endnu engang for deres tid her og vi håber, at dette bliver begyndelsen på en langvarig relation mellem deltagerne i begge grupper - englændere og tibetanere.


Udgivet på www.tibetcharity.in juli 2015

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->