TIBET CHARITY INDIEN

 

Masse Anti-Rabies vaccinationsprogram
gennemført med succes

Tibet Charity’s afdeling for dyrevelfærd har succesfuldt gennemført masse Anti-Rabies vaccinering for hundene i og omkring Dharamsala - dette skete dagen efter den globale Rabies dag blev fejret den 28. september i år.

 

Som hvert år, gik personalet fra Tibet Charity’s afdeling for dyrevelfærd sammen med vores Home Nurses, fra landsby til landsby, gade efter gade og dør til dør med håbet om at finde frem til hunde og få dem vaccineret. Eftersom mange af hundene i tidens løb har tilbragt tid med vores personale på dyreklinikken i forbindelse med tidligere behandlinger eller steriliseringer, var det ikke en svær opgave at få fanget de fleste af dem. Ikke kun kom nogle af hundene personalet i møde: Nogle af dem fulgte endda i hælene på vores personale, selv efter at have fået deres vaccine. Teamet var glade for, at de endda kunne få vaccineret enkelte hunde, som de ikke havde kunnet få fat i sidste år.

Selvom vi havde håbet at kunne vaccinere mindst 1.500 hunde, så har antallet af hunde i området dalet betragteligt. I år dækkede vi ikke de områder, som er dækket af Dharamsala Animal Rescue, (Dharamsala Redning af Dyr, red.)

Vi er virkeligt taknemlige for, at Birgitte Bardot Foundation France venligt har financieret dette vaccinationsprogram i de sidste 9 år. Takket være deres støtte og vores initiativ, har man ikke hørt om Rabies i området siden 2007.

Vi takker vores dyrelægeteam og vores Home Nurses for ufortrødent at gå rundt i den varme sol i 10 dage for at få disse hunde vaccineret.

Vi takker Tsering Gyaltsen, som var en del af vores tidligere personale, for i år at hjælpe os frivilligt alle 10 dage. Vi takker dyreelskere forskellige steder for at hjælpe os med at finde frem til hunde, fange dem og for lejlighedsvist at tilbyde os noget køligt at drikke.

 

Detaljerne om antallet af hunde vaccineret de forskellige steder er som følger: (undtaget de hunde, der som kæledyr er blevet vaccineret hos Tibet Charity):

Dato 2015
Sted
Antal hunde vaccineret
29.09.
McLeod Ganj
67
30.09.
McLeod Ganj
52
01.10.
Bhagsu Nath
63
02.10.
Tushita & Dharamkot
67
03.10.
Forsyth Ganj, TCV området
113
04.10.
Biblioteket & Mentseekhang området
95
05.10.
Norbulingka & Sidhbari området
126
06.10.
Lower TCV, TTS, Sarah & Gopalpur
87
07.10.
Shugseb, Jamyang, Choeling & Tiriokpur
28
08.10.
Lower Dharamsala
34
T O T A L
732
 

 

Udgivet på www.tibetcharity.in oktober 2015

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->