TIBET CHARITY INDIEN

 

Medlemmer af Brigitte Bardot Foundation France (BBF) besøger Tibet Charity


Brigitte Auloy med de syge hunde.

Brigitte Auloy, leder af projekter i Brigitte Bardot Foundation France (BBF), besøgte Tibet Charity fra den 16. til den 18. oktober sammen med dr Joel Gagnaison, som er medlem af BBFs bestyrelse.

 


Dr. Joel besøger de syge hunde.

Den 16. okt. havde de to en audiens med HH Karmapa, der handlede om nogle af de dyrevelfærdsprojekter, der er startet af Hans Hellighed og som støttes af BBF. De diskuterede måder at øge den offentlige bevidsthed om sager, der handler om dyrevelfærd. Venlige forslag fra Hans Hellighed om store skilte og andre marketing mekanismer, som BBF har under forberedelse, og som anmoder lokalbefolkningen om at sørge for at give de tre grundlæggende livsfornødenheder - mad, vand og ly - til herreløse dyr på gaderne.

Derefter besøgte Brigitte Auloy og dr Joel Gagnaison Tibet Charity’s dyreklinik og mødtes med personalet der: Der blev diskuteret forskellige emner, der har med dyreklinikken at gøre.

Gæsterne fra BBF tilså de projekter, de financerede ved deres sidste besøg. Personalet nævnte nogle behov klinikken står og har, som gæsterne straks gjorde muligt at opfylde: De gik endda personligt hen til markedet og købte et køleskab til klinikken til opbevaring af vacciner og medicin. Budgettet for det kommende år blev der også forsøgsvist opnået enighed om.

Såvel Tibet Charity som BBF besluttede at arbejde sammen om at gennemføre dyrevelfærdsprogrammet i andre omkringliggende tibetanske settlements og landsbyer - som det var HH Dalai Lamas ønske, da han mødte dem sidste år.

Dr Joel checkede patienterne på klinikken og gav forslag til deres behandlinger. Han lovede at give et svar på hvilket som helst problem, som vores dyrelæger end måtte møde og rådgive dem når de har brug for det.

Som altid, har det været en fornøjelse at mødes personligt med vores imødekommende støtter. Vi takker dem for venligt at have fundet tiden til at besøge os, trods deres meget travle kalender. Vi takker dem også for deres vedvarende støtte.

 

Udgivet på www.tibetcharity.in oktober 2015

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->