TIBET CHARITY INDIEN

 

Tibet Charity har vundet pris for samfundsmæssig tjeneste

Under det allerførste generelle møde for alle NGO’ere og institutioner under det tibetanske bosættelseskontor i Dharamsala, blev Tibet Charity India tildelt en pris for Ekstraordinær Social tjeneste for lokalsamfundet. LHA, en anden nødhjælpsorganisation i Dharamsala, var den anden modtager af prisen.

Tibet Charity har stået i samfundets tjeneste siden 1997. Kontoret for Tibet Charity India blev åbnet i 2005.

Ser man bort fra de projekter, der er blevet varetaget af Tibet Charity Danmark i direkte samarbejde med den Centrale Tibetanske Administration siden 1997, så har Tibet Charity India stået for udviklingen af innovative projekter med det formål at forbedre vilkårene for lokalsamfundet i eksil.

Vores hjemmeplejeforløb tager hånd om de syge og ældre, som lever alene i deres hjem, ved at besøge dem og hjælpe dem med huslige gøremål. Hjemmesygeplejerskerne tager også de ældre på hospital når der er brug for det, ligesom de bader dem og giver dem massage ind i mellem. Hjemmesygeplejerskerne tager sig også af de ny-ankomne fra Tibet og assisterer dem hen til hospitalerne.

Vores Blod Donor Klub har gavnet utallige patienter i akut mangel på blod. Vi har også ydet økonomisk bistand til fattige patienter, og dermed sat dem i stand til at kunne tage deres nødvendige check-ups og behandlinger.

Gennem vores undervisningsforløb fortsætter vi med at tilbyde mange mennesker engelsk undervisningskurser af høj kvalitet. Til dato har vi kunnet give stipendier til 85 studerende. Vi er det eneste institut, der har akkreditering til at give Åben Undervisning for voksne, et forløb vi tilbyder under Ministeriet for Human Ressource Udvikling, under Indiens regering.

Vores forløb for dyrevelfærd har fuldstændig udryddet rabies fra McLeod Ganj og de omkringliggende områder. Vi udfører neutraliseringer af dyr og anti-rabies vaccinationer i landsbyer og bosættelser i Himachal Pradesh.

Vi er lykkedes med at finde sponsorer til mere end 60 ældre i eksil-lokalsamfundet. Vi har delt mad ud under skybruddet i Ladakh, udover at det lykkedes os at kunne yde sol-lamper drevet på gas til de mennesker, der lever i Ladakhs fjerneste egne.

Det er nu 2. gang vi officielt er blevet anerkendt med en pris, selv om mange offentligt har prist hvad vi har kunnet yde.

Alt dette havde imidlertid ikke været muligt uden den støtte, de, der ønsker os vel giver os, tillige med hvad vores hårdtarbejde personale bidrager med gennem deres arbejde.

Vi tager derfor denne mulighed for at takke alle vores sponsorer, i særdeleshed blandt dem Tibet Charity Danmark, Tibet Charity Sverige, Brigitte Bardot Fundet Frankrig – BBF, Save Tibet Austria – Red Tibet Østrig, red., og Granies dÁvenir France – Mormødre for Fremtiden Frankrig, red.

Vi takker også vores personale, såvel tidligere som nuværende, for at arbejde med yderste hengivenhed i andres tjeneste.

 

Udgivet på www.tibetcharity.in december 2016

 

 
 
 
Kontoret

Vi forsøger at være på kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes nogen,
så prøv venligst igen – på forhånd tak.

Kontakt

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.tibetcharity.dk

Telefontid

Se kontakt siden ->

Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev