TC Indien

 

Tibet Charity Indien uddelte tøj og sko til børn i et slumkvarter på Indiens uafhængighedsdag 15. august

I den glædelige anledning af Indiens uafhængighedsdag 15. august 2020 har Tibet Charity Indien besøgt en slumbeboelse nær Kangra, hvor de uddelte nye klæder og sko til 85 børn fra slumkvarteret. Samtidig blev der uddelt tøj til 50 migrantfamilier, som bor i det samme slumkvarter. Tibet Charity Indien takker Exechshield Inc., USA, for økonomisk støtte til at indkøbe nyt tøj og sko til slumbørnene og takker lokale beboere for donationen af tøj til beboere i slumkvarteret samt til Tonglen for hjælp med distributionen.

På H. H. Dalai Lamas 85 års fødselsdag 6. juli var Tibet Charity Indien i slumkvarteret for at uddele madrationer. Her blev man opmærksom på, at mange børn gik rundt uden tilstrækkelige klæder. Nogle havde en T-shirt men ingen bukser, andre omvendt. Tibet Charity Indien ønskede at hjælpe dem med at beskytte deres kroppe mod det barske vejr i Himachal Pradesh. Slumkvarteret rummer 65 migrantarbejderfamilier, der var rejst fra deres hjem i delstaten Maharashtra til Kangra for at finde arbejde. Under covid-19 epidemien lever migrantarbejdere under meget vanskelige kår. Med fabrikker og andre arbejdspladser lukket på grund af den almindelige nedlukning af samfundet har millioner af migrantarbejdere måttet klare sig uden indtægter og deraf følgende mangel på mad og andre fornødenheder samt usikkerhed om deres fremtid. Da Tibet Charity Indien besøgte slumkvarteret, kunne de se, at mange familier manglede en bolig, der kunne beskytte dem mod det barske vejr med haglstorme, skybrud, sommerens hede osv, og de manglede tøj til deres børn.

Tibet Charity Indien besluttede at iværksætte en tøjdonation til nogle af beboerne på Indiens Uafhængighedsdag. 26. juli besøgte de slumkvarteret og tog mål til tøj og sko til 85 slumbørn. Med økonomisk støtte fra Execushield Inc., USA, kunne man indkøbe nyt tøj og sko til børnene. Lokale beboere donerede tøj og sko af god kvalitet til slumfamilierne, som kan have gavn af det flere år frem. Modtagerne gav udtryk for stor taknemmelighed for den hjælpen, de modtog.

Tibet Charity Indien vil distribuere vintertøj til slumbørn og -familier kort før vintersæsonen sætter ind. Det måtte vente, fordi familierne ikke har mulighed for at opbevare vintertøjet, indtil der bliver brug for det.

Tibet Charity India august 2020

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->