Program for
bæredygtig forretnings-udvikling
TC India

Fra festtidsskrift, som TC India har lavet i forbindelse med deres 10 års fødselsdag:
"TIBET CHARITY Celebrating 10 years of service of a nation in exile" (2014)

 

Program for bæredygtig forretningsudvikling

Introduktion

Vores selvbærende forretnings projekt har til formål at hjælpe tibetanere i Indien til at blive økonomisk uafhængige. Vi har gjort dette ved at organisere diverse workshops, ved at hjælpe med at starte små firmaer op og også ved at stå for udefra kommende støtte til programmet for ansvarlig forretningsudvikling som er organiseret af finansministeriet.


Program for ansvarlig forretningsudvikling

Tibet Charity finansierede et program for ansvarlig forretningsudvikling under den centrale tibetanske administration. Programmets formål var at hjælpe tibetanere til at starte mere selvbærende firmaer i stedet for det kortvarige sæsonarbejde, som de engagerer sig i. Tibetanske settlements overalt i Indien blev omfattet af programmet. Inspektører fra økonomiministeriet, såvel som ansatte fra den industrielle forening i det berørte distrikt gav råd og vejledning om de eksisterende muligheder for at forøge og forbedre sit firma eller forretning i lokalområdet. Deltagerne fik rådgivning om den lokale regerings støtte til rådighed for dem i form af subsidier, registrering, udvikling af kompetencer og finansiering, såvel som adgang til at få forståelse for de lovgivningsmæssige rammer.


Workshops

Der er blevet afholdt adskillige workshops for at støtte ansvarlige og selvbærende forretninger og firmaer, inklusiv workshops om moms og bogholderi. Disse blev organiserede i adskillige settlements med deltagelse af tibetanere, der er involveret i små firmaer og forretninger, såvel som af skatte inspektører, momspersonale og registrerede bogholdere og revisorer.


Etablering et mindre firma

For at hjælpe tibetanske iværksættere med at starte deres egne firmaer og samtidigt skabe arbejdspladser for unge tibetanere uden arbejde, har Tibet Charity hjulpet med iværksættelsen af Tibet Beads Projektet som har skaffet arbejde til mange tibetanske unge.

 

 
 
 
Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.