Sundhed og miljø er et af Tibet Charity’s største indsatsområder. Vi driver klinikker, uddanner og aflønner hjemmesygeplejersker, der fast besøger de fattige og syge. Vi arrangerer uddannelse af sundhedspersonale og støtter andre sundhedsklinikkers arbejde - både med udstyr, vejledning og personale.

Eksempelvis har vi i flere år støttet skoleklinikken i Chauntra skolen i Bir, Nordindien. Årsagen er, at børnene her hører til de fattigste, idet de kommer fra det meget fattige Tuting område helt oppe ved grænsen. Her lever de næsten uden skolegang, uden elektricitet og uden adgang til helbredsundersøgelser eller behandling. Når de i 4-5 års alderen ankommer til Chauntra kostskole, er de fejlernærede, fulde af orm og andre parasitter, ikke-vaccinerede og helt fortabte i de nye omgivelser, hvor endog sproget er nyt.

Skolen gør et enormt arbejde for at integrere disse børn, og resultatet er imponerende: Hvert år er de dimitterende elever blandt de bedste i alle tibetanske skoler.

En af årsagerne er det store arbejde, som de skiftende hjemmesygeplejersker har ydet på klinikken, som er blevet endog meget effektivt udstyret ved hjælp af tilskud, primært fra Tibet Charity. Vores klinikker har efterhånden opnået et så godt ry, at flere rygsæksrejsende gerne ligger vejen forbi i tilfælde af sygdom, da de har hørt at det er områdets bedste sted.
 
Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.