Giv en hel frugthave på en skole for kr. 300,-
De sidste mange år har Tibet Charity været med til at lave køkkenhaver og plante frugttræer til kostskolerne i de tibetanske eksilsamfund i Indien og Nepal. Både haverne og træerne giver i dag et vigtigt supplement til den daglige kost, der ellers er baseret på linser og ris.

Prisen på et frugttræ er i Indien omkring 12 - 15 rupee, altså omkring 1,50 danske kr. Prisen varierer fra område samt for arterne. Efter få år vil et frugttræ begynde at give frugt. Derefter stiger udbyttet drastisk.

Ingen arter giver frugt hele året rundt, men ved at plante forskellige sorter og forskellige arter kan man normalt - alt efter lokalitet - strække høstsæsonen hen over nogle måneder, hvilket er nok til at give skoleeleverne et godt kosttilskud. Udover også at give skygge hjælper frugttræerne med at opsuge overskydende vand i monsun tiden. På skoler hvor man ikke har en mur rundt omkring skolens areal, kan et hegn af frugttræer med fordel bruges som afgrænsning.

Tibet Charity giver kun træerne + spader på de skoler, hvor det er nødvendigt. Eleverne står selv for det praktiske med at grave huller og plante. Vi har plantet træer i Indien fra Syd til Nord og er også i gang i Tibet. For kun kr. 300,- kan du være med til at etablere en hel frugthave på en skole.

tc_frugthave-web

 

Din støtte vil glæde mange børn i mange år!

 
Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.