Giv en skoleudflugt for kr. 250,-
De fleste tibetanske skolebørn i Indien går i kostskole. De er heldige fordi de får en skolegang, som regel støttet af en sponsor, men deres hverdag er også disciplineret og der er ikke plads til mange fornøjelser. Et typisk dagsprogram for børn helt ned til 4 år starter kl. 6.00 med skemalagt kollektiv vask, spisning, skolegang og lektielæsning frem til kl. 21.00. Heraf måske en time sammenlagt sat af til leg.

Børnene laver aldrig aktiviteter udenfor skolen, de fleste må slet ikke forlade skolens områder og ser kun andre omgivelser, hvis de er så heldige at kunne komme hjem på ferie. For de børn hvor forældrene er fattige og bor i afsides liggende områder uden transportforbindelser betyder det, at de stort set ikke ser andet end skolens område, heller ikke deres forældre, fra de er 4 til de forlader skolen som 15 årige. Denne gruppe er på mange skoler sørgelig stor.

Du kan du hjælpe børnene - med et gavekort på 500 kr. får skolen mulighed for at leje en bus og lave en udflugt. De kommer til at opleve verden udenfor skolemurene, se naturen, områdets seværdigheder - og får mulighed for at lege i andre omgivelser samt opleve glæden ved at se og lære udenfor klasseværelset.

Når du køber et gavekort glæder du ikke bare modtageren men rigtig mange børn. Du får et smukt kort med beskrivelse af hvad gaven dækker.

tc_skoleudflugt-web

 

Tak for dit gode bidrag!

 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->