Af Peter, frivillig

At være frivillig giver mening. Det kan være hårdt, når man træt efter fyraften, familieliv og motion skal i gang med frivilligt arbejde, men det er også givende. Fordi man ved at arbejdet gør en forskel for mennesker i den anden ende. En del af arbejdet er naturligvis administrativt - bag computeren. Det er ikke hylende grinagtigt men noget, der bare skal gøres. Og det er relativt let at passe ind med en almindelig hverdag.

De store lyse øjeblikke indtræffer især når noget går godt - eller når man i marken oplever, at rigtige levende mennesker sætter stor pris på den indsats, som man gør. Som H.H. Dalai Lama så klogt har sammenfattet, så er man jo enormt privilegeret ved at få lov til at være frivillig - for ingen af de problemer som man møder er ens egne.

Man oplever som frivillig et fællesskab med såvel andre frivillige som de mennesker i den 3. verden som man arbejder sammen med. Den slags giver gode følelser, tro på fremtiden og gør verden til et lidt bedre sted at være.

Alle kan gøre et eller andet. Selve projektdelen kan være svær at komme ind i. Fundraising og projektgennemførelse kræver normalt både slid og erfaring. Men nogle af Tibet Charity’s medlemmer går med aviser om morgen inden deres almindelige job og donerer indtægten fra avisrunden til Tibet Charity. Det er en flot tilgang. For den slags indsats i blæst, sne og regn må man bøje hovedet i respekt

 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.