dalai_lama_dvd

Foredrag af H. H. Dalai Lama 
„Fred gennem Indre Fred“

Foredrag af Lakha Lama & Matthieu Ricard 
„Mindfulness Meditation“

Ekstramateriale
- Pressemøde med H.H. Dalai Lama
- Højdepunkter fra H.H. Dalai Lamas besøg i Danmark

Pris: Kr. 198,-  + forsendelse

 

Bestil DVD’en på Ørnens forlag hjemmeside eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

DVD’en kan også købes her:
Phendeling - Center for Tibetansk Buddhisme, ved alle Being & DoingPhendeling og Tibet Charitys egne arrangementer, eller ved arrangementer i Center for Visdom og Medfølelse.

Se klip fra DVD’en:

Medfølelse

Your browser is not able to display this multimedia content.

 

Indre fred

Your browser is not able to display this multimedia content.

 
 

Hele DVD-salget går ubeskåret til velgørenhed!
30% af salget bliver sat ind på en konto, der hører under Hans Hellighed Dalai Lama. Det er en konto, der kan trækkes på, når han ønsker at støtte projekter, han finder værdigt trængende. Læs mere på www.dalailamafoundation.org

De resterende 70% af salget går til et nyoprettet projekt „Health Emergency“. Det dækker de tilfælde af skader og pludselig sygdom, der indtræffer i tibetanske bosættelser, institutioner og skoler, som der ikke kan findes penge til at dække andet steds fra.

Det gælder eksempelvis i tilfælde, hvor folk vil kunne få proteser af ben, fødder og/eller hænder, de har mistet som følge af frostskader efter deres flugt fra Tibet. Projektet vil også dække udgifter ved mange typer af operationer, som eksempelvis øjenoperationer (grå stær og andet) hos gamle mennesker, kejsersnit og andre komplicerede fødsler og hospitalsophold generelt. Projektet dækker ligeledes udgifter ved tuberkulosebehandlinger og andre behandlingskrævende sygdomme.

Personerne bag denne DVD er alle professionelle indenfor hvert deres felt. De har generøst dedikeret deres evner og tid til at lave denne DVD til stor gavn for alle. Det gælder med hensyn til at sprede Hans Hellighed Dalai Lamas vigtige budskaber, samt kan der findes et udvalg af den tibetanske mester Lakha Lamas effektive mentale værktøjer og den franske munk og videnskabsforsker Matthieu Ricards inspirerende indblik i de positive videnskabelige resultater af at opøve et kærligt og medfølende sind.

 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->