tc_samarbejde

Vi har opbygget et meget tæt samarbejde med en række centrale partnere og offentlige institutioner i både Indien og Nepal, hvilket betyder at opgaverne bliver løst smidigt, effektivt og kompetent. Samarbejdet bevirker, at vi når ud til rigtig mange mennesker, og giver dem mulighed for at få en bedre hverdag samt en lysere fremtid. Du kan læse mere om vores enkelte samarbejdspartnere nedenfor:

Samarbejdspartnere i Indien

H.H. the Dalai Lama's Private Office
Tibet Charity var i 2003 og 2009 arrangør af H.H. Dalai Lamas besøg i Danmark og havde i den forbindelse et tæt samarbejde med Private Office. Efterfølgende har der været et nært samarbejde omkring fordelingen af overskuddet, som samlet blev på 3,7 mio. kr.

Premiereminister Samdong Rinpoche
En nær samarbejdspartner, og i øvrigt gammel studiekammerat til Tibet Charity’s mangeårige formand, Lakha Lama. De to var i deres unge dage initiativtagere til udviklingen af det eksiltibetanske beskatningssystem, som stadig er den bærende kraft for eksilregeringens eksistens.

H.H. the Dalai Lama's Central Tibetan Relief Committee (CTRC)
Dette er Tibet Charity’s ældste samarbejdspartner. Vi har siden 1997 haft et nært samarbejde omkring ældreforsorg og andre sociale projekter og nu desuden et stort engagement i erhvervsfremmende projekter. Det er CTRC der administrerer størstedelen af vores sponsorater af ældre i Indien.

Department of Home
H.H. the Dalai Lama's Central Tibetan Relief Committee hører under det eksiltibetanske indenrigsministerium, Dept. of Home. Se ovenstående.

Department of Education
Tibet Charity samarbejder med det eksiltibetanske undervisningsministerium om sponsorater af videregående uddannelser og udvikling af undervisningsniveauet på de tibetanske skoler.

Welfare Office
En aktiv samarbejdspartner ift. Tibet Charity’s home nurses (hjemmesygeplejersker) og klinikken i Tibet Charity House.

Tibetan Children's Village (TCV)
Tibet Charitys medlemmer sponsorerer en del børn gennem TCV. Det er ikke børn som bor i børnebyerne, men derimod børn fra særligt fattige og børnerige familier rundt om i Indien, som på den måde får hjælp til at forsørge deres børn i hjemmet i stedet for af nød at sende dem på børnehjem. Et par af vore medlemmer sponsorerer desuden to elever på en særlig skole for eliteelever gennem TCV.

Tibet Charity, India tibetcharity.in
Tibet Charity India i Dharamsala er vores tætteste samarbejdspartner i Indien. Centret rummer et uddannelsescenter, en klinik samt kontorer. Desuden bor Tibet Charity’s repræsentant og uddannelsescenterets leder samt oversygeplejersken i samme bygning.
Tibet Charity Danmark er stadig deres største bidragsyder, men de arbejder også tæt sammen med Brigitte Bardot Foundation France, Save Tibet Austria og andre internationale charity organisationer.

Samarbejdspartnere i Nepal

Lodrik Welfare Fund i Pokhara
Har gennem mange år været en pålidelig samarbejdspartner både som ansvarlig organisation for en del af vore sponsorater af børn, og sociale projekter i området, herunder børnehaver, skoler og plejehjem.

 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->