TC Indien

 

Månedligt nyhedsbrev fra TC Indien - august 2023

 

September 2023

 
 
 

TC Indien

 

De årlige rapporter fra TC Indien

Læs de fine rapporter fra TC Indien – de giver et godt indtryk af hvad der foregår derude.
(De er på engelsk.)

TC Indien årlig aktivitetsrapport for 2021-22

TC Indien rapport fra sundhedsområdet

TC Indien rapport fra uddannelsesområdet


TC Indien rapport veterinærområdet (Dolma Bam)

TC Indien rapport veterinærområdet (Tenzin Wangyal)

 

 

 

 

Maj 2022

 
 
 

BLIV SPONSOR

 

STØT en HJEMMESYGEPLEJERSKE i Indien
sammen med TIBET CHARITY!

De tibetanske flygtninge i Indien og Nepal lever uden offentlig støtte i tilfælde af social nød og sygdom. De må selv klare alle de udfordringer, der følger med at leve som flygtninge i et fremmed land. Derfor har Tibet Charity uddannet et hold hjemmesygeplejersker, der hver dag drager ud til syge, handicappede og enlige ældre for at udføre både husarbejde, købe ind, forbinde sår, sørge for medicin og ikke mindst give trøst og lindring fysisk og psykisk.

Disse ”purple girls” udgør ifølge mange tibetanere den bedste daglige støtte i samfundet, fordi de altid er rede til at løse problemer for dem, der ikke selv magter hverdagen. Herudover er der hver eftermiddag en åben og gratis klinik for alle i området, såvel tibetanere som indere, og der holdes jævnligt foredrag om kost, spædbørnspleje, graviditet, hygiejne og truende sygdomme som rabies og hepatitis B.

Det er vitalt for det tibetanske flygtningesamfund, at vi kan fortsætte dette arbejde, og vi søger derfor sponsorater til vore hjemmesygeplejersker. Den månedlige løn til en sygeplejerske er ca. 1.200,- kr. inkl. pensionsbidrag og husleje tilskud. Der må påregnes et lille dyrtidstillæg hvert år på ca. 15 kr. om måneden.

Der kan tegnes enten et helt sponsorat for en hjemmesygeplejerske på 15.000,- kr. pr. år (1.200,- kr. mdl.), eller 1/2 (600,- kr. mdl.) eller 1/3 (400,- kr. mdl.). Hele beløbet går ubeskåret til projektet, idet alt arbejde i organisationen er frivilligt.

Endvidere er alle bidrag skattefradragsberettigede. For at kunne administrere dette, beder vi om, at man som sponsor også er medlem af Tibet Charity. Medlemskontingent: kr. 350,- årligt for privatpersoner.

Sponsoraterne er personlige, således at sponsor kan vælge at have forbindelse med den pågældende hjemmesygeplejerske i form af breve og mails samt direkte kontakt, dersom sponsor besøger Indien.

Ønsker du at støtte en hjemmesygeplejerske, vil vi glæde os til at høre fra dig.
Henvendelse om tegning af sponsorat:
Tibet Charity, Sandbyvej 5, 2730 Herlev Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf. 2240 7230 eller brug formularen her på hjemmesiden.

Yderligere oplysninger fås hos Koordinator for sponsorsager: Jette Hoffmeyer eller www.tibetcharity.dk og www.tibetcharity.in

 

 

Udgivet på www.tibetcharity.in september 2019

 
 
 

Tibet Charity

 

Lille dokumentarfilm om Tibet Charity’s arbejde

November 2017

 
 
 

Stifter af
Tibet Charity

 

Lakha Lama

Lakha Lama

Lakha Lama, var med til at stifte Tibet Charity i 1997. Lakha Lama var Tibet Charity’s formand fra foreningens stiftelse og frem til sin tibagetræden ved udgangen af 2015, hvorefter han nu er foreningens ambassadør.

Læs mere - klik her ->

 

 
 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->