Vi har stor glæde af at samarbejde med mange privat personer og virksomheder, der ønsker at hjælpe tibetanerne og derfor støtter vores projektarbejde i Indien, Nepal og Tibet.

Er du eller din virksomhed interesseret i at vide mere om mulighederne for at støtte eller at få mere viden om specifikke indsatsområder, så læs mere i menuen t.v. eller kontakt venligst vores hovedkontor i København.

Se nye aktuelle projekter under menupunktet „Aktuelle projekter“.

Du kan også hjælpe ved at blive sponsor for en tibetaner.
Læs mere om dette under hovedmenupunktet „Bliv sponsor“.

Du kan desuden læse mere om forskellige muligheder for virksomhedssamarbejde
under menupunktet „Erhvervsfreme“

 

 
 
 

Støt Tibet Charity’s projekter

Tibet Charity Youth Centre

Ungdomscentrene giver håb

Centrene varetager uddannelse, der er et helt centralt projektområde hos Tibet Charity. Stederne tiltrækker både unge og ældre.

Læs mere...

 
 
 

Uddannelse af tibetanske unge

Uddannelse kan ikke tages for givet

Den største årsag til dette er, at de fleste familier lever i fattigdom og derfor ikke har nogen mulighed for at betale for en videregående uddannelse for de unge, eller at de unge er uden familie.

Læs mere...

 
 
 

Veterinære projekter

Tibet Charity driver et gratis veterinær hospital for kæledyr og herreløse dyr. Klinikken er bemandet med udenlandske frivillige, der er praktiserende dyrlæger og sygeplejersker.

Læs mere...

Sundhed og miljø

Sundhed og miljø er et af Tibet Charity’s største indsatsområder. Vi driver klinikker, uddanner og aflønner hjemmesygeplejersker, der fast besøger de fattige og syge. Vi arrangerer uddannelse af sundhedspersonale og støtter andre sundhedsklinikkers arbejde - både med udstyr, vejledning og personale.

Læs mere...

Sociale projekter

Tibet Charity's sociale projekter har til formål at forbedre levestandarden for tibetanere, der lever i Indien og Nepal og vi udfører vi en stor opsøgende indsats og foretager regelmæssige besøg på alle de tibetanske bosættelser og er i regelmæssig kontakt med de myndigheder, der administrerer dem.

Læs mere...

Erhvervsfremme

Det langsigtede mål for erhvervsfremmende projekter er at gøre tibetanerne økonomisk uafhængige ved at skabe en varig og blomstrende virksomhedskultur. Projekterne fokuserer også på at tibetanerne forstår de problemer, der opstår under drift af en normal virksomhed.

Læs mere...

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->