tc_okonomi

Tibet Charity’s administration er enkel og åben.

Regnskabet revideres af KV Revision v. René Friis Rasmussen. Alle øremærkede donationer kan følges fra giver til modtager. Via vore egne tibetanske medarbejdere har vi mulighed for at arbejde effektivt i de tibetanske lokalsamfund i Nepal og Indien. Vi har stor erfaring med at kommunikere med de implicerede myndigheder, hos hvem vi nyder stor respekt

Tibet Charity’s bestyrelse arbejder ulønnet og betaler desuden personligt for rejser i forbindelse med projektarbejdet i Indien og Nepal. Rejseudgifter i forbindelse med oprettelse, gennemførsel og kvalitetskontrol af Tibet Charity’s projekter i Indien, Nepal og Tibet dækkes af de projektansvarlige selv.

Sponsorater
Tibet Charity formidler alle sponsorater, herunder lønninger af personale, undervisere og hjemmesygeplejersker i Indien og Nepal, direkte. Det vil sige, at hver en krone af et sponsorbidrag går ubeskåret videre til den person, der bliver sponsoreret. Dog fratrækkes der i modtagerlandet 3% til dækning af bankgebyrer og administration.

Ved større projekter fratrækker Tibet Charity 7% i administration, hvilket er en af de absolut laveste administrationsprocenter blandt danske humanitære organisationer. Beløbet er med til at dække de nødvendige udgifter til administrationen af Tibet Charity. Administrationen er en forudsætning for, at Tibet Charity kan sikre, at pengene når ud de rigtige steder, og at der arbejdes professionelt og effektivt både ude og hjemme. Alle personlige sponsorater formidles ubeskåret fra Tibet Charity til de tibetanske modtagerorganisationer, som distribuerer pengene videre til hver enkelt modtager.

Fra 1997-2007 udbetalte Tibet Charity 10.711.731 kr. til gavn for tibetanere i Nepal, Indien og Tibet.

Revisor årsrapporter (regnskab)

Tibet Charity revisor årsrapport 2020

Tibet Charity revisor årsrapport 2019

Tibet Charity revisor årsrapport 2018

Tibet Charity revisor årsrapport 2017

Tibet Charity revisor årsrapport 2016

Tibet Charity revisor årsrapport 2015

 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->