Tibet Charity formidler alle sponsorbeløb ubeskåret videre til de tibetanske modtagere.

Hvis du ønsker at støtte en af disse sager eller gerne vil høre om andre sager – vi har beskrivelser af flere sponsorsager på kontoret – er du meget velkommen til at kontakte os enten ved brug af sponsor ønske formularen eller på tlf. 22 40 72 30, så vi sammen kan finde lige netop den sponsorsag, der kalder på dig. Derefter sender vi dig en personlig sponsorsag, der kan opsiges med tre måneders varsel.

Vi har her delt sagerne op i hhv. „BØRN og UNGE“ og „ÆLDRE“, så du nemmere kan finde frem til den eller de sager, der taler til dit hjerte. 

Sammensat af Jette Hoffmeyer

ÆLDRE

TC-356
(600 kr. pr. kvartal)

 

Født 1936, Lhodak, Tibet. Enlig. 2 døtre, 3 sønner.
Hun har ingen familiestøtte, skønt hun lever hos sin ældste datter. Datteren har mange børn, så hun har ikke nok tid til at tage sig af sin mor. Familien er fattig, så hun behøver vedvarende økonomisk støtte til sine basale behov. Hun har mange ledsmerter pga. sin alder.

TC-382
(600 kr. pr. kvartal)

 

Født 1949, Tibet. Enlig. Ingen børn.
Han er nogenlunde stabil og ved godt helbred. Lever i Old Peoples home, Jampaling, Dharamsala. Tidligere var han i hæren, men efter han kom i eksil har han ikke meget at tage sig til. Han er enlig og har ingen at tage sig af. For nylig kom han til OPH og behøver hjælp til daglig behov og medicin.

TC-383
(600 kr. pr. kvartal)

 

Født 1935, Bawa - Kham, Tibet. Enlig.
Skranter pga. alderen, har det ellers godt. Lever i Old Peoples Home, Jampaling, Dharamsala. Efter han kom i eksil i Indien var han mest beskæftiget som vejarbejder/vejkonstruktion. Senere kom han til OPH og behøver hjælp til daglig behov og medicin. I Dharamsala er han enlig og har ingen der kan tage sig af ham.

TC-384
(600 kr. pr. kvartal)

 

Født 1951, Tibet. Enlig. Ingen børn.
Stabil og har det godt. Lever i Old Peoples Home, Jampaling, Dharamsala. Tidligere var han i hæren i lang tid, men efter han kom i eksil har ingen at tage sig af og er helt alene. Han behøver hjælp til daglige udgifter og behov.

TC-385
(600 kr. pr. kvartal)

 

Født 1943, Bompa, Tibet. Enlig. Ingen børn.
Stabil og har det godt. Lever i Old Peoples Home, Jampaling, Dharamsala. Efter han kom i eksil i Indien var han beskæftiget som vejarbejder i Chamba. Senere kom han til OPH pga dårligere helbred. I Dharamsala er han enlig og har ingen der kan tage sig af ham. Han behøver hjælp til daglige behov og udgifter.

TCI-049
(600 kr. pr. kvartal)

 

Født 1955, Kham Dhema, Tibet. Enlig.
Hun har konstante rygsmerter, fordøjelses besvær og dårlige knæ. Hun har en 17-årig nevø i sydindien (Sera Monastery) og en niece, som lever alene tæt på hende. Hun har stort behov for støtte til daglige udgifter.

 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.