Det kan på mange måder godt betale sig at glæde din familie, ven, partner, kæreste eller måske chefen med et gavekort fra Tibet Charity.

Fradragsregler

Gavebeløb og donationer til Tibet Charity og bidrag til sponsorsager er fradragsberettiget efter ligningslovens § 8A og § 12. Det betyder i praksis at man må/kan donere så meget man vil, men at man kun kan opnå skattefradrag for 14.500 kr. per år. Ønsker du at støtte med mere end 14.500 kr. om året kan du godt få et større fradrag, men så kræver det som normalt at støtten gives i en periode på minimum 10 år. Ring til Tibet Charity for mere information og vejledning.

Fra 2008 har Tibet Charity stået for at indberette bidragene til SKAT for dig ved hjælp af dit CPR-nummer. Hvis dine bidrag til Tibet Charity ikke fremgår af din årsopgørelse kan det derfor skyldes, at vi ikke har dit CPR-nummer registreret. Du kan derfor skrive, maile eller ringe til kontoret og angive navn, adresse og CPR-nummer, hvorefter vi indberetter dit bidrag til SKAT.

Støt med valgfrit gavebeløb eller gavekort

Du kan støtte os med et valgfrit gavebeløb ved eller ved at købe et eller flere af vores forskellige gavekort.
Gavekort: Bestilles på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 22 40 72 30, indbetal penge på et af nedenstående kontornumre. Så sender vi dig dit valgte gavekort.
Gavebeløb: Du skal blot oplyse navn, adresse og telefon – samt indbetale din donation til et af nedenstående kontonumre. Så sender vi dig en kvittering.

BG-Bank girokonto: 1664-7306

Danske Bank: reg.nr. 3140 · kontonr.: 3117-151-530

 

 
Kontoret

Vi forsøger at være på kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes nogen,
så prøv venligst igen – på forhånd tak.

Kontakt

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.tibetcharity.dk

Telefontid

Se kontakt siden ->

Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.