Tibet Charity formidler alle sponsorbeløb ubeskåret videre til de tibetanske modtagere.

Hvis du ønsker at støtte en af disse sager eller gerne vil høre om andre sager – vi har beskrivelser af flere sponsorsager på kontoret – er du meget velkommen til at kontakte os enten ved brug af sponsor ønske formularen eller på tlf. 22 40 72 30, så vi sammen kan finde lige netop den sponsorsag, der kalder på dig. Derefter sender vi dig en personlig sponsorsag, der kan opsiges med tre måneders varsel.

Vi har her delt sagerne op i hhv. „BØRN og UNGE“ og „ÆLDRE“, så du nemmere kan finde frem til den eller de sager, der taler til dit hjerte. 

Sammensat af Jette Hoffmeyer

BØRN og UNGE

BC-488
(450 kr. pr. kvartal)

 

Tenzin Leksang er født 2014. Hans familie, som består af faderen som kun har en lille indkomst som tøjsælger på markedet, hans mor der er uden job, og to søskende der begge går i skole, har desperat brug for hjælp.

BC-487
(450 kr. pr. kvartal)

 

Tenzin Shesang er født 2013. Hans familie har meget brug for hjælp til hans børnehave og næste år til hans skolegang. Familien har kun en lille indkomst, som kun dækker det mest nødvendige til Tenzin Shesang og hans familie, som også omfatter hans bedsteforældre.

ÆLDRE

LE-0027
(600 kr. pr. kvartal)

 

Sherap Sangpo er født i 1943 i Mentoe i Tibet. Han flygtede i 1961 over grænsen til Nepal. I 1974 flyttede han til Jampaling Tibetan Refugee Camp, hvor han blev gift og fik 6 børn. De ernærede sig med tæppevævning og uldspinning, men der er ikke længere særlig stor efterspørgsels af dette.
Sherap Sangpo’s kone døde for 5 år siden, og han er nu selv på grund af dårligt helbred ikke i stand til at arbejde mere.
Vores samarbejdspartner anbefaler sponsorship til ham.

BE-308
(600 kr. pr. kvartal)

 

Dhondup Lhakpa er født I 1945. Han arbejder som vagt på et kloster. Hans løn er ikke ret stor og den rækker ikke til hans syge kone og to skolesøgende børn, så Dhondup Lhakpa har meget brug for hjælp for at få de daglige behov dækket.

 
Kontoret

Vi forsøger at være på kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes nogen,
så prøv venligst igen – på forhånd tak.

Kontakt

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.tibetcharity.dk

Telefontid

Se kontakt siden ->

Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.