Tibet Charity formidler alle sponsorbeløb ubeskåret videre til de tibetanske modtagere.

Hvis du ønsker at støtte en af disse sager eller gerne vil høre om andre sager – vi har beskrivelser af flere sponsorsager på kontoret – er du meget velkommen til at kontakte os enten ved brug af sponsor ønske formularen eller på tlf. 22 40 72 30, så vi sammen kan finde lige netop den sponsorsag, der kalder på dig. Derefter sender vi dig en personlig sponsorsag, der kan opsiges med tre måneders varsel.

Vi har her delt sagerne op i hhv. „BØRN og UNGE“ og „ÆLDRE“, så du nemmere kan finde frem til den eller de sager, der taler til dit hjerte. 

Sammensat af Jette Hoffmeyer

BØRN og UNGE

LW-0056
(600 kr. pr. kvartal)

 

Tenzin Pema er født 25.1. 2000. Han studerer sprog på en skole i Indien og mangler 2 år af sin uddannelse. Hans familie, som består af flere generationer, er ikke i stand til at hjælpe ham. Et sponsorat på de sidste 2 år er et meget stort ønske, så han kan gøre sin skole færdig.

BC-0370
(450 kr. pr. kvartal)

 

Kunga Tashi er 11 år og går i 5. klasse. Han er en rigtig dygtig elev, som er kommet på en skole i Indien. Hans forældre bor i Nepal, men det er meget vanskeligt for dem at betale for ham.

CV-4686
(1.800 kr. pr. år)

 

Kunga Cheme er 20 år. Hans far er gammel og syg, og moren arbejder som væver for en minimal løn, der skal dække familiens daglige udgifter. Alle børn i familien går i skole, men har brug for støtte for at kunne fortsætte. Kunga Cheme mangler to år af sin videregående uddannelse.

CV-12348
(450 kr. pr. kvartal)

 

Tenzin Khando har gået på Tibetan Children’s Village, siden hun var 6 år gammel, men har kun kunnet gå der ved hjælp af sponsorater. Forældrene er landarbejdere og meget fattige. Hun er glad for at gå i skole og bor i øjeblikket på skolen sammen med 28 andre jævnaldrende.
Hun er født d. 2. oktober 2010

MK-0028
(450 kr. pr. kvartal)

 

(Den faste sponsor har stoppet sit sponsorat)
Tenzin Tashi vil rigtig gerne fortsætte med at gå i skole. Han er en meget dygtig elev – især til matematik. Hans forældre har dårlig økonomi og kan derfor ikke skaffe penge til at lade ham fortsætte på skolen.
Han er født d. 14. juli 2006.

BC-408
(450 kr. pr. kvartal)

 

Tenzin Choenyi går på Atisha Premary School i Kathmandu, Nepal og hendes far arbejder på en tæppefabrik, og moderen er arbejdsløs. Faderen kan kun med nød og næppe forsørge familien, men har ikke råd til skolegang. Så Tenzins skolegang er kun realistisk med sponsorater.
Hun er født d. 10. december 2006

ÆLDRE

BE-308
(600 kr. pr. kvartal)

 

Dhondup Lhakpa er født I 1945. Han arbejder som vagt på et kloster. Hans løn er ikke ret stor og den rækker ikke til hans syge kone og to skolesøgende børn, så Dhondup Lhakpa har meget brug for hjælp for at få de daglige behov dækket.

BE-301
(600 kr. pr. kvartal)

 

Hr. Koko er 61 år og tidligere landmand, men på grund af svigtende helbred og ingen familie tilbage har han brug for støtte til basis behov. Han har mistet sit ene øje pga. ulykke.

BE-0307
(600 kr. pr. kvartal)

 

Tsering Choezom er 75 år og psykisk syg, så hun har meget brug for både ekstra pleje og medicin. Hun bor hos sin datter, der ikke har noget job, så der er et stort ønske om hjælp.

 
Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.