Glæd din familie, partner, ven, kollega eller måske chefen med et gavekort fra Tibet Charity. Gavekortene kan bestilles på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 22 40 72 30.

Læs her om: Gaver og skattefradrag

Giv et stetoskop/sæt blodsukkerstrips/hæfteplaster for kr. 50,-
Vores sygeplejere og sygeplejersker på institutioner og klinikker har dagligt brug for stetoskop, når de skal lytte til organernes funktioner. Det er et vigtigt redskab i det forebyggende sundhedsarbejde.

Giv et par læsebriller/besøg hos en øjenlæge for kr. 100,-
Vores gamle tibetanere har som første flygtningegeneration slidt og slæbt under primitive kår, og de har alle forringet syn, hvilket betyder, at det ikke kan læse de højt værdsatte buddhistiske skrifter. Især for nonner og munke er det et stort problem, og glæden er helt i top, når forstørrelsesbriller uddeles på klostre og på alderdomshjem.

Giv rabiesvaccination af 10 hunde for kr. 100,-
Hvert år dør børn og voksne af hundegalskab efter at være bidt af hunde med denne sygdom. Ved at vaccinere redder vi liv, og vi skåner også hundene for en meget smertefuld død. Med et gavekort til vaccinationen er du med til at udrydde en af de værste sygdomme i verden.

Giv tibetanske bøger for kr. 100,-/250,-
I hele verden findes der ikke mange tibetanere, der kan læse og skrive godt på deres eget sprog. I skolerne i Indien og Nepal undervises der hovedsagligt på engelsk - og i Tibet på kinesisk. Tibetansk kan vælges som andet sprog - ikke som første.

Giv et kosttilskud til en skole kr. 250,-/skoleklasse kr. 2.500,-
Mange tibetanske børn vokser op i afsidesliggende kostskoler i Indien. Børnene er typisk ud af meget fattige familier, som bor afskåret fra transportmuligheder eller så langt væk, at besøg og kontakt til børnene reelt er umuligt.

Giv en hel frugthave på en skole for kr. 300,-
De sidste mange år har Tibet Charity været med til at lave køkkenhaver og plante frugttræer til kostskolerne i de tibetanske eksilsamfund i Indien og Nepal. Både haverne og træerne giver i dag et vigtigt supplement til den daglige kost, der ellers er baseret på linser og ris.

Giv et blodtryksapparat for kr. 350,-
Hjertesygdomme og forhøjet blodtryk er de almindeligste helbredsproblemer blandt de tibetanske flygtninge og medfører ofte diabetes. Det er derfor uhyre vigtigt at forsyne sundhedspersonalet med dette nødvendige apparatur, for at sygdommen kan opdages i tide.

Giv en skoleudflugt for kr. 250,-
De fleste tibetanske skolebørn i Indien går i kostskole. De er heldige fordi de får en skolegang, som regel støttet af en sponsor, men deres hverdag er også disciplineret og der er ikke plads til mange fornøjelser. Et typisk dagsprogram for børn helt ned til 4 år starter kl. 6.00 med skemalagt kollektiv vask, spisning, skolegang og lektielæsning frem til kl. 21.00. Heraf måske en time sammenlagt sat af til leg.

Giv rent vand for kr. 750,-
Rent vand bør være en menneskeret, men er en sjældenhed i flygtninge samfundet. Vi håber at kunne opsætte vandfiltre i alle institutioner, skoler og klinikker, så færre bliver syge af inficeret vand. Du kan hjælpe os ved at give et gavekort til et vandfilter for kr. 750,-

Giv en grå stær operation for kr. 900,-
Cataract kaldes også „Grå stær“ og betyder, at linsen i øjet er uklar, og at personen derfor ikke kan se ordentligt, hvilket betyder stærkt forringet livskvalitet og endda ofte vanskeligheder ved at klare sig selv i dagligdagen. Med din hjælp kan dygtige øjenlæger i Indien og fra Europa foretage en enkel operation, som giver det gode syn og livsglæden tilbage.

 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.