Succes historie

 

Et brev fra Tenzin Woeser, en sygeplejerske (TCS-30)

Jeg er Tenzin Woeser, og jeg bor i det tibetanske settlement Mungod.

Jeg har afsluttet tre et halvt års sygeplejeuddannelse fra St. Marthas hospital i Bangalore. Efter at have fuldført hele uddannelsesforløbet er jeg blevet ansat som sygeplejerske i neonatal afdelingens intensive afsnit på Philomina Hospital i Bangalore.

Hvad jeg end har opnået hidtil efter at have afsluttet min uddannelse, skyldes helt og holdent den venlige støtte jeg har fået fra Tibet Charity Danmark og Tibet Charity India. Jeg er meget taknemlig for at Tibet Charity har startet så skønt et program som studiestøtteprogrammet. Jeg takker Tibet Charity Danmark for den venlige hjælp, de har givet mig og hjælp til at finde støtte af min sygeplejeuddannelse og jeg takker min sponsor for den økonomiske støtte. Uden den støtte jeg har fået af jer, ville jeg måske stadig have kæmpet med at finde min vej i livet.

Takket være Jer, er jeg nu i stand til at forsørge mig selv og muligvis min familie i fremtiden. Jeg lover at gøre mit bedste i mit arbejde og at hjælpe de patienter, jeg tager mig af med den største kærlighed og medfølelse.

Endnu en gang takker jeg alle de, der varetager studiestøtteprogrammet, da det giver en stråle af håb til mange tibetanere som jeg selv, hvis liv kunne have været uden retning, hvis vi ikke var blevet støttet.

Jeg ønsker Jer alle den allerbedste sundhed og jeg vil altid bede for jeres organisations succes i jeres arbejde med at hjælpe andre.

Tenzin Woeser (TCS-30)
Sygeplejerke, St. Philomina Hospital

Note: Tibet Charity India takker TC Danmark og den individuelle sponsor for jeres vidunderlige støtte. Dette er historien om endnu en studerende, som er blevet i stand til at stå på sine egne ben på grund af studieprogrammet.

Udgivet på www.tibetcharity.in

 
 

 

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.