Du kan hjælpe som sponsor

Mange eksiltibetanere er meget fattige og har brug for hjælp til at få et anstændigt liv. Du kan hjælpe ved at blive personlig sponsor for et barn, en nyankommen flygtning, en ældre tibetaner eller ved at sponsere læsebriller eller andre gaver. Som sponsor kan du bl.a. hjælpe tibetanske børn til at komme i skole, unge tibetanere får mulighed for at få en længerevarende uddannelse, og ældre tibetanere, munke og nonner – uden pårørende eller socialt netværk - får støtte til medicin og anden hjælp.

Som sponsor modtager du en sponsorkontrakt samt et billede af den person du sponsorerer.

Ubeskåret formidling af din støtte
Tibet Charity formidler alle personlige sponsorater ubeskåret til de tibetanske modtagerorganisationer, som distribuerer pengene ud til de enkelte modtagere. Der fratrækkes i modtagerlandet max. 3% til administration og bankgebyrer, hvilket for et sponsorat på f.eks. 150 kr. mdl. er 4,50 kr. Sponsoraftaler kan opsiges med 3 måneders varsel. For at blive sponsor skal man være medlem af Tibet Charity.

Personlig kontakt via brevveksling og besøg
Nogle af vores sponsorer har personlig kontakt og korrespondance med deres tibetanske "pårørende", og en del har endda besøgt dem i Indien eller Nepal, og har ved selvsyn konstateret, at hjælpen er nået frem til rette modtager.

Ønsker du at brevveksle med modtageren, er det bedst at vælge en skoleelev, som selv kan skrive på engelsk. De ældre kan ikke engelsk, men en del af dem får hjælp til brevveksling fra yngre pårørende. De fleste af vores sponsorer foretrækker dog at støtte økonomisk, uden at det medfører korrespondance.

Hvordan bliver jeg sponsor?

Kontakt Jette Hoffmeyer hos Tibet Charity på tlf. 22 40 72 30
eller send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se aktuelle sponsorsager her ->

 
 
 
 
 
Kontoret

Vi forsøger at være på kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes nogen,
så prøv venligst igen – på forhånd tak.

Kontakt

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.tibetcharity.dk

Telefontid

Se kontakt siden ->

Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

 
 
 
 

Vi har 27 gæster online