Der er få individer i verden, som frembringer en sådan respekt, tillid og beundring, som H.H. Dalai Lama. Hans budskab om menneskelig medfølelse og behovet for universel ansvarlighed, har givet genklang over hele verden på et tidspunkt, hvor folk i høj grad har mistet tro på etablerede ledere og institutioner.

H.H. Dalai Lamas egen selvopfattelse er yderst beskeden. Han omtaler altid sig selv som 'en simpel buddhistisk munk', og er næsten altid lattermild, afslappet og uhøjtidelig i sin fremtoning. For tibetanere er den største lykke, der kan overgå dem at opleve at være i nærheden af H.H. Dalai Lama.

Tibet Charity har flere gange arrangeret Dalai Lama’s besøg i Danmark og arbejder tæt sammen med ham omkring flere projekter i Indien og Nepal.

Ledestjerne for tibetanerne
H.H. Dalai Lama H.H. Dalai Lama blev født ind i en bondefamilie i landsbyen Takster i det nordøstlige Tibet i 1935. Som to-årig blev han genkendt som inkarnationen af den tidligere Dalai Lama. Hans åndelige linje betyder for tibetanere, at han er mere end blot en politisk leder - han er den levende manifestation af Tjenresig, medfølelsens boddhisattva. Tibetanernes forhold til Dalai Lama er således meget personligt og betydningsfuldt, og han er for dem som en ledestjerne, der holder håbet og modet oppe for 6 millioner tibetanere.

H.H. Dalai Lama har siden 1959 levet i eksil i Indien, hvorfra han utrætteligt arbejder for en ikke-voldelig løsning af de ufattelige lidelser det tibetanske folk udsættes for under den kinesiske besættelse. I 1989 modtog han Nobels Fredspris.

 

 

Se mere på dalailama.com ->

 
Kontoret

Vi forsøger at være på kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes nogen,
så prøv venligst igen – på forhånd tak.

Kontakt

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.tibetcharity.dk

Telefontid

Se kontakt siden ->

Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.