tc_youth-center

En af de væsentligste grunde til Tibet Charity’s mange gode resultater for det Tibetanske folk, er etableringen er Tibet Charity Youth Centre i Indien og Nepal. Centrene varetager uddannelse, der er et helt centralt projektområde hos Tibet Charity. Stederne tiltrækker både unge og ældre.

Ungdomscentrene giver håb. For netop håbløshed prægede tidligere eksempelvis Jorpati bosættelsen i Kathmandu. Det er en fattig flygtningebosættelse hvor familier bor sammen på 15 kvadratmeter. Centret i Kathmandu har allerede undervist mere end 1100 elever og en positiv forandring er begyndt.

Centret i Dharamsala i Indien tilbyder kurser, der er gratis for medlemmer af det tibetanske samfund. Ideen er at give uddannelsesmæssige muligheder for folk, der falder uden for den eksisterende struktur - de mennesker, der enten er for gamle til at deltage i det normale skolesystem eller ikke har penge nok til at betale for uddannelse, får herved en ny chance.

Stederne fungerer også som fritidsklubber for ungdommen, med basketbaner, musik og dans. Dygtige medarbejdere og lokale bestyrelser er med til at sikre projekternes succes, samt at sponsorater og donerede penge anvendes korrekt.

2010

På Tibet Charitys ungdomscenter i Jorpati, Nepal, har daglige tilbagevendende strømsvigt længe været en stor belastning for centrets administration og computerundervisning. Centret udfører en vigtig opgave i forhold til at undervise de unge eksiltibetanere i computerfærdigheder og samtidig sikre at de unge bliver holdt beskæftigede og væk fra gaden.

 
Kontoret

Vi forsøger at være på kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes nogen,
så prøv venligst igen – på forhånd tak.

Kontakt

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.tibetcharity.dk

Telefontid

Se kontakt siden ->

Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.