Den tibetanske suppe - Thugpa - kan varieres på mange måder, alt efter hvad der er for hånden af råvarer, og om man er vegetar eller ej.

Dampkogte og formede tibetanske momo'er fyldt med dit favorit indhold.

Der anvendes ikke bageovne i det tibetanske køkken. De forskellige slags brød bliver enten tørstegt, friturestegt, grydebagt, dampkogt eller bagt i varm aske. Her er opskriften på et friturestegt brød, som er velegnet som tilbehør til en sammenkogt ret - eller til en picnic kurv.

 
 
 
 
 
Kontoret

Vi forsøger at være på kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes nogen,
så prøv venligst igen – på forhånd tak.

Kontakt

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.tibetcharity.dk

Telefontid

Se kontakt siden ->

Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

 
 
 
 

Vi har 4 gæster online