Tibet Charity støtter driften af flere børnehaver. I Dharamsala har børnehaven Little Flowers Creche siden 1999 været sponsoreret af firmaet Saint Tropez, og en gruppe af vores medlemmer er begyndt at sponsoreret børnehaven i Shillong, Champaling.

I de tibetanske bosættelser findes der børnehaver, der er præget af manglende finansiering og derfor er misligholdt, underbemandet og dårligt fungerende.

Mange af børnehaverne er i så dårlig stand, at de sanitære forhold er direkte sundhedsskadelige for børnene, og der mangler ofte basis inventar så som stole og madrasser. Legetøj er ofte ikke eksisterende. Tibet Charity ønsker at forbedre disse tilstande og vedligeholde driften af børnehaverne og samtidig yde bistand til endnu flere.

Derfor søger vi projektsponsorater til at dække omkostninger og sikring af den fremtidige drift. Vi søger også sponsorater til dækning af lønninger og uddannelse af pædagoger.

Tidligere støtte til vores arbejde med at forbedre børnehaverne
Vi  har bl.a. modtaget støtte fra LEGO-medarbejdernes Jubilæumsfond som gav 43.000 kr. til 2 års drift samt 50.000 kr. til bygning af en ny børnehave. Fra Finansstyrelsen har vi modtaget 25.000 kr. til resten af bygningen, som i 2002 stod færdig med ordentlige toilet- og køkkenfaciliteter og en stor legestue med et pænt trægulv.

Fra Prins Joachim og Prinsesse Alexandras Fond modtog vi 8.000 kr. til legetøj og andet udstyr, og LEGO har desuden givet en stor mængde legetøj, så børnehaven fremstår i dag som den ubetinget mest veludstyrede institution i området.

Børnene får et dagligt måltid mad og mælk bliver desuden tilset af en sundhedsplejerske, og der er nu ansat to pædagoger. Den daglige drift af børnehaven bliver nu finansieret fra Tibet Charity i Sverige, hvor den svenske virksomhed Annas Pepparkakar har påtaget sig sponsoratet fra 2005 og fremover.

Det er yderst tilfredsstillende, at se hvor korrekt og omhyggeligt fondsmidlerne er blevet anvendt, og ikke mindst den tydelige forbedring af børnenes trivsel og sundhedstilstand.

 
Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.