Af bestyrelsesmedlem Jette Hoffmeyer – tovholder for Sociale Projekter


Tibet Charity’s afdeling for sociale projekter tager sig af ældreforsorg, småbørnspleje og sanitære forhold i de tibetanske bosættelser. Vi støtter institutioner som plejehjem, børnehaver og skoler, men vi hjælper også gerne de allerfattigste flygtninge med at forbedre deres hjem, f.eks. ved at reparere utætte tage eller skaffe vandforsyning til en landsby.

Ofte er det Tibet Charity’s repræsentanter i Indien, Tsering Thundrup, og Jampa i Nepal, der udvælger projekterne, og nogle gange finder vi selv et værdigt trængende projekt på vores rejser de pågældende steder. I mange projekter har vi valgt at samarbejde med Sundhed og Miljø. Det gælder især de projekter, der arbejdes på i Tibet.

Jampa og Tsering Thundrup står mange gange overfor akutte problemer, som kræver hurtig indgriben. Derfor har vi valgt at overfører penge fra nødkassen i Danmark til lignende kasser i Indien og Nepal.

Det nyeste projekt er hjælp til renovation af Shree Saraswati School i Nepal. Her har flere fra en rejsegruppe valgt at starte et projekt, som de og andre kan indbetale til. Penge vil gå dels til en meget nødvendig renovation og til en legeplads for børnene.

2015 blev et år, hvor den sociale pulje blev stillet over for mange forskellige opgaver, på grund af jordskælvene i Nepal. Der blev indsamlet over 400.000 kr. til de mange forskellige former for hjælp, der opstod både personlige og bygningsmæssige. Flere sponsorer gav desuden et samlet beløb på 30.000 kr.

Den sociale pulje valgte også at overføre 60.000 kr. til nødpuljen i Nepal.

Alle disse penge er blevet brugt meget gennemtænkt på alle områder.

_/\_

 
Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.