Af Jampa, ref. på dansk af Gunver Juul


Først en tak fra Phendeling Welfare Committee i Nepal for støtte gennem næsten 20 år til de tibetanske flygtninge. I året 2016 beløber denne støtte sig til i alt 574.800,- da. kr.

De overskydende penge fra PWC, jordskælvsfonden, er anvendt som emergency til nødstedte mennesker, f.eks. dialyse til pt. med nyresvigt, behandling af pt. med hjernetumor og af flere cancer pt., samt til andre hospitalsudgifter. Også familier med akutte økonomiske problemer har fået hjælp til at betale husleje og skolepenge for deres børn.

Donation til Namgyal Middle Boarding School: et fint jute tæppe til eleverne at sidde på under kulturelle aktiviteter som digtoplæsning, yoga meditation, traditionel danseoptræden og quiz øvelser. Skolen har 400 elever og 50 ansatte.

Med privat støtte fra TC medlem er taget på prayer hall i Pokhara blevet repareret. Og med donation fra Lakha Lama har 134 ældre beboere i Kathmandu og Pokhara fået frokost og lommepenge.

100.000,- da. kr. er doneret til genopbygning af et Old People’s home, der led skade under jordskælvet, takket være personlig donation fra familien Jensen, medlemmer af TC.

Lakha Lama og TC Emergency fund har ydet støtte til køkkenfaciliteter på Namgyal Secondary School med 315 studerende fra 4. til 12. klasse. Det har ifølge Jampa været en enorm lettelse i det daglige arbejde med at levere måltider til disse elever, der alle kommer fra de fattigste familier eller fra etniske tibetanske familier i Himalaya regionerne. Skolen formål er at give en holistisk uddannelse baseret på buddhistisk tradition og kultur og under mottoet: ”Others before Self”.

 
Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.