TC Indien

 

Hilsen fra Thupten Dorjee, præsident for Tibetan Children’s Village

Fra: Præsident, tibetansk børnelandsby
Hoved kontor, Dharamshala
Til: TCV sponsorer både organisationer og enkeltpersoner
Dato: 21 april 2020
Om: Wuhan COVID-19 Pandemi - TCV Sikker
---------------------------------------------------------------

Kære sponsorer og venner af TCV,

På dette tidspunkt med hidtil uset Wuhan COVID-19 pandemi på verdensplan, er det foruroligende at se så mange liv gå tabt og mange flere lidelser, skriver jeg her med vores bønner, at vores kære sponsorer og venner rundt om i verden og især i Europa og nord Amerika har det godt, sikkert og godt. Vi vil fortsætte med at bede vores bønner for denne forfærdelige virus, så vi kan vende tilbage til vores normale liv igen.

Jeg er sikker på, at mange af jer er dybt bekymrede for TCV og de børn, som I sponsorerer og er kære for jer, jeg skriver gerne her og siger, at TCV er sikker og sund og ikke bekymre sig. Heldigvis for TCV var ledelsen helt klar over farerne ved denne COVID-19 meget, før den faktisk begyndte at sprede sig i Indien. Vi udsendte et memo den 17 februar 2020 til alle vores filialer om de forsigtighedsforanstaltninger, som vi skal træffe. Efter dette memo, direktørerne og Principaler for vores fem TCV-filialer i H. P State sammen med chefkontorets ledelse mødtes tre gange for yderligere at drøfte de foranstaltninger, der skal træffes, herunder karantænefaciliteter i tilfælde af et udbrud i nogen af vores filialer.

Vores skoler skulle genåbne for den nye akademiske session 2020 den 3 marts 2020, og på grund af nyheder om udbrud af virussen i Delhi og omkring områder, besluttede ledelsen at lukke skolerne på ubestemt tid og alle børn under klasse VIII, der er vendt tilbage fra deres vinterferie, sendt tilbage med deres forældre, pårørende, der var kommet for at droppe børnene til skolerne. Vi indser nu, at vi tog den rigtige beslutning, fordi det på trods af vores bedste indsats, ville være meget svært at klare sig med så mange børn - næsten 7,500 børn i hele TCV.

Efter tættere på skolerne den 3 marts havde vi i alt 3,539 børn tilbage i alle TCV - hovedsagelig almindelige klasser for klasse IX, X og XII (nyt parti) og dem, der sidder til CBSE-bestyrelsesopgaver for klasse X og XII og et mindre antal børn tilbage i hjemmet. Men med de resterende eksamener, der var blevet udsat, og regeringen erklærer fuldstændig lås til 14 april 2020, blev de studerende, der sidder til eksamen, også sendt hjem, bortset fra de yderste afstande.

Så lige nu har vi i alt 924 børn i alle vores grene - mest ældre, der sidder til eksamener og færre børn, der ikke har nogen steder at tage hen. Den seneste stilling er hele Indien vil fortsætte med at forblive lukket ned indtil d. 3 maj 2020.

Fra og med at præsentere alle vores grene og allierede projekter lige fra Ladakh og ned til Bylakuppe er sikre og sunde Vi fortsætter med at observere alle forsigtighedsforanstaltninger - bliver indenfor, arbejde hjemmefra, social distancering og alle nødvendige skridt til at sikre sikkerhed i campuserne. Selv om virussen stadig spreder sig i Indien, men den centrale regering gør alt, hvad der er muligt for at dæmme spredningen, og i denne henseende gør Indien ret godt i forhold til nogle af de udviklede lande. Heldigvis er vores State Himachal Pradesh nu ikke opført som en Red Zone Spot i Indien, og lidt afslapning kan være tilladt for normalt liv efter den 3 maj 2020, medmindre situationen forværres. Men medmindre situationen forbedres til det bedre og sikre nok, vil vores skoler fortsætte med at holde lukket indtil videre. Vi vil informere dig, når og hvornår dette sker.

Endelig benytter jeg lejligheden til at takke jer alle for jeres venlige og fortsatte støtte til vores arbejde for vores børns pleje og uddannelse. Pas på dig selv!

Med de bedste ønsker,
Din oprigtigt,
S/d
(Thupten Dorjee)

April 2020

 

 
 
 
Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.