Uddannelse for voksne (OBE)

 

Jeg fik øje på et glimt af håb

Af Nyima Chunglak

Tibet Charity tilbyder en fantastisk mulighed og en uddannelse af kvalitet for studerende, der ikke har haft muligheder for at læse før eller for de studerende, der gerne vil forbedre deres viden. Dette gavner de studerende virkelig, virkellig meget. Der er tale om mennesker, som inderligt gerne vil lære mere og som alle er helt bevidste om, hvor stor en værdi en uddannelse har.

For mit vedkommende kom jeg fra Tibet i 2007 med håbet om at få en bedre uddannelse, da jeg ikke havde haft mulighed for at uddanne mig i den tidlige del af mit liv.

Efter at være ankommet til Dharamsala, blev jeg undervist på den tibetanske transitskole, hvor man stod over for udfordringerne med at tilpasse sig omstændighederne og omgivelserne. Jeg blev nødt til at droppe ud af den skole og kom så til Mcleod Ganj, hvor der ikke var nogen jeg kunne bede om hjælp, jeg kunne ikke finde min vej på dette lille, ukendte sted. Eftersom jeg ikke kendte nogen som helst, var selv det at finde et sted at sove hårdt. Med en følelse af håbløshed og uden at have noget at leve af, tænkte jeg på at vende tilbage til Tibet.

Det var på det tidspunkt, at jeg hørte om Tibet Charity´s åbne uddannelse for voksne. Der så jeg en stråle af håb. Jeg begyndte at kunne se en lysere vej for min fremtid. Faktum er, at igennem denne åbne uddannelse for voksne, giver Tibet Charity os praktisk bistand og en kvalitetsuddannelse. Det er tydeligt for os, at de gør alt hvad de kan for at hjælpe os. Jeg er taknemlig for at Tibet Charity giver os håb for en lysere fremtid.

Jeg håber at Tibet Charity forbliver lige så stærk som Mount Everest.

Fra festtidsskrift, som TC India har lavet i forbindelse med deres 10 års fødselsdag:
"TIBET CHARITY Celebrating 10 years of service of a nation in exile"

 

 
 

Uddannelse for voksne (OBE)

 

Jeg takker Tibet Charity

Af Tashi Phuntsok (OBE)

Tibet Charity er en NGO i Mcleod Ganj i Dharamsala.

Tibet Charity’s mål er at hjælpe ikke kun tibetanerne, men også andre mennesker. Det er en af de bedste NGO’ere i hele eksilsamfundet.

Der er mange NGO’ere, og de har alle meget ens formål med at tjene og hjælpe uuddannede mennesker. Alle nødhjælpsorgani-sationerne spiller ekstraordinære og væsentlige roller i vores tibetanske eksilsamfund - Tibet Charity er dog den mest vitale organisation iblandt dem. Hos Tibet Charity har vi gode regler og fremgangsmåder, som bliver implementerede med bestemthed. Især har vi bedre engelske tekstbøger her og bedre lærere end der er hos andre NGO’ere. Af disse grunde har jeg tilmeldt mig Tibet Charity’s OBE program. OBE betyder Open Basic Education, Åben Uddannelse for Voksne.

Tibet Charity giver et godt eksempel og hjælper andre mennesker fra det inderste af deres hjerter. Et eksempel: Organisationens leder og dens sekretær, begge mennesker, der har masser af arbejde at gøre på deres kontor - tager sig begge tid ud af deres travle arbejdsdag for at undervise os. Til sidst vil jeg gerne takke hele personalet og Tibet Charity´s sponsorer for at gøre et så fantastisk stykke arbejde for det tibetanske eksilsamfund.

Fra festtidsskrift, som TC India har lavet i forbindelse med deres 10 års fødselsdag:
"TIBET CHARITY Celebrating 10 years of service of a nation in exile"

 

 
 
 
Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Mobile Pay: 990316
Bankoplysninger - klik her ->

 
 
 
 
 

tibetcharity.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.