TIBET CHARITY INDIEN

 

Uddannelsescertifikater til eleverne fra det allerførste hold i Tibet Charity’s åbne uddannelse for voksne

Tibet Charity organiserede en enkel ceremoni og delte uddannelsescertifikater ud til eleverne fra det allerførste hold i Tibet Charity’s åbne uddannelse for voksne.

Dr. Tseten Dorjee la, den ledende læge på Delek Hospital og medlem af bestyrelsen i Tibet Charity India, gjorde os den glæde at være æresgæst. I ceremonien deltog også en embedsmand fra det tibetanske settlement og andre lokale vigtige personer, såvel som frivillige lærere, vores stab og studerende.

Direktøren bød alle velkommen og forklarede baggrunden for at skabe det åbne undervisningsforløb for voksne til gavn for de  nyankomne fra Tibet, som ikke har adgang til nogen som helst formel uddannelse. Han sagde, at dette udddannelsesforløb vil bane vejen for de studerendes videreuddannelse og jobmuligheder.

Dr Tseten anerkendte Tibet Charity´s væsentlige arbejde og gav udtryk for, at opstarten af denne undervisning for voksne letter vejen og fremtiden for stedets elever.

Han ønskede de studerende tillykke med at have afsluttet deres undervisningsforløb på trods af, at de har måttet tilbringe meget af deres tid med at tjene til dagen af vejen for at kunne få enderne til at at mødes økonomisk. Oveni deres akademiske resultater, opfordrede han de studerende til at sikre sig,at deres indre værdier fortsætter med at vokse i overensstemmelse med H.H Dalai Lamas undervisning.

Æresgæsten uddelte derefter beviserne til de studerende, der havde fuldført kurset.

Udgivet på www.tibetcharity.in 2. april 2015

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->