TIBET CHARITY INDIEN

 

HH Karmapa velsigner Tibet Charity’s personale

"Jeg har oprigtig værdsættelse for Jeres arbejde i tjeneste med at gavne de fattige og trængende – og jeg beder Jer om at fortsætte." Disse var HH den 17. Karmapa Orgyen Trinley Dorjes ord, da han mødte Tibet Charity’s personale den 26. oktober på sit kontor.

 

Ved fuldførelsen af ti års tjeneste til lokalsamfundet, anmodede Tibet Charity om Hans Helloigheds nærvær ved fejringen af ti-året. Selv om Hans Hellighed først var så venlig at give sit velgørende nærvær til selve fejringen, var der mere vigtigt arbejde, der viste sig at kræve ham i New Delhi – derfor måtte han udeblive vores begivenhed på selve dagen. Han lovede dog at møde vores personale ved en anden lejlighed.

Tro mod sit løfte fik Tibet Charity´s personale sammen med sine frivillige en lykkebringende audiens den 26. i denne måned. Hans Hellighed mødte vores gruppe med stor elskværdighed og tog del i et gruppebillede, der blev taget sammen med personalet. Ved audiensens afslutning tog han sig endda tid til at tale med personalet, selv om mange andre grupper sad og ventede på, at modtage hans velsignelse.

Vi følte os dybt velsignet af den opmærksomhed og velsignelse vi har modtaget fra HH Karmapa. Hans ord vil med sikkerhed guide os i vores vedvarende bestræbelser med, at stå i tjeneste for de i nødstedte.

Før denne audiens besøgte HH Karamapa Tibet Charity´s veterinærhospital. da han var på vej til at fejre TCV skolens 55. fødselsdag.

 

Udgivet på www.tibetcharity.in oktober 2015

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->