TIBET CHARITY INDIEN

 

Hans Helligheds 80 års fødselsdag: En medfølende fejring


Donorerne registreres.

Mens tibetanere over hele verden fejrede Hans Helligheds 80 års fødselsdag i fælleskab med tusinder af hans følgere, fik Tibet Charity India den nye idé at fejre begivenheden på en måde, der gavnede andre i nød. På Hans Helligheds 80 års fødselsdag i år håbede vi på - og fik - 80 frivillige bloddonorer til at give blod ved denne lovende dag.

Denne bloddonationslejr blev organiseret af Tibet Charity Indien i samarbejde med et bloddonationsteam fra Zonal Hospital Dharamsala.

Det er et almindeligt kendt faktum, at læger heromkring nægter at røre patienter, der måske har behov for blod under en behandling med mindre der er sørget for bloddonation, der erstatter den, man bruger.. Man gør dette for at sikre sig at blodbanken ikke løber tør for blod under nødsituationer. Denne nægten at røre patienter medmindre der er sørget for erstattende portioner af blod afstedkommer øjeblikke i panik for de familier, hvis nære og kære er i den situation, at de har akut behov for blod.

Nu, da vi har tilstrækkeligt blod i blodbanken til omkring en måned, er det vores håb, at denne nye måde at fejre Hans Helligheds fødselsdag på, er til stor gavn for de patienter, der måtte komme til hospitalet. Det er vores håb, at den gavnlige indflydelse, som de frivillige donors medfølende tjeneste opbygger, giver Hans Hellighed et langt liv - så hans strålende kærlighed og medfølelse forsat kan blive ved med at skinne og bringe glæde til millioner af mennesker verden over.

Vi takker alle 80 donorer, som venligt gav blod og derved gav en værdifuld del af deres krop for at gavne andre i nød. De udførte virkeligt medfølelse i praksis.

Vi takker Namgyal Klostret for venligt at stille deres sal til rådighed for os, så vi kunne sætte lejren op.

Vi takker også teamet af ansatte på blodbanken i Zonal Hospital Dharamsala for at være enige med os og samarbejde med os om lejrens organisering. Teamet indvilgede tillige i at sikre, at ingen patient efterlades ubehandlet når vedkommende har brug for blod, i det mindste indenfor de efterfølgende 35 dage.

Vi vil også gerne takke frk Anita, en laborant på Khana Klinikken for venligt som frivillig at teste donorerne for Hepatitis B virus.

Sidst men ikke mindst, må jeg takke vores eget personale - teamet fra Tibet Charity India’s sektor for sundhed, for at arbejde så hårdt med at arrangere denne lejr og sikre dens succes.


Blod donation.


Donorerne takkes.

Udgivet på www.tibetcharity.in juli 2015

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->