TIBET CHARITY INDIEN

 

International Bloddonordag fejret

Tibet Charity fejrede den globale bloddonordag i fælleskab med det internationale bloddonorsamfund den 16. juni 2015 - med to dages forsinkelse på grund af lokale helligdage.

Dr. Rangjung Dolma fra Delek Hospital var inbudt som begivenhedens særlige æresgæst.

Tibet Charity fejrer denne dag hvert år for at øge offentlighedens opmærksomhed på betydningen af at donere blod for at redde værdifulde liv. Vi bestræber os også på at bortjage den angst, der er i befolkningens sind for at give blod. Mest af alt bruger vi denne begivenhed til at takke alle medlemmerne af Tibet Charity´s Bloddonor Klub for at de - når som helst de bliver bedt om det - træder til i et stort antal for at give blod.

Imens han bød alle gæsterne og tillige offentligheden velkommen, forklarede vores Director baggrunden for, at Bloddonor Klubben blev skabt. Han forklarede hvordan oprettelsen af klubben har gjort det meget nemmere for patienterne og for hospitalerne at kunne skaffe blod når der er brug for det. Han takkede bloddonorerne og de lokale hospitaler for at give deres støtte til dette initiativ taget af Tibet Charity.

Dr. Rangjung Dolma forklarede fordelene ved at give blod. Hun forklarede den proces, det involverer, at samle blod ind fra bloddonerne og sikre sig, at bloddonorens sikkerhed ikke sættes på spil. Hun gav også en forklaring på, hvordan dette initiativ fra Tibet Charity´s side, har gjort hospitalernes opgave meget nemmere. Hun takkede Tibet Charity og donererne.

Hun gav traditionelle tibetanske tørklæder (khatas) til alle de, som har givet blod i løbet af det seneste år.

Ms Tenzin Namzey, lederen af Tibet Charity´s sundhedsafdeling, takkede alle begivenhedens deltagere for at komme og være en del af fejringen sammen med os.

Ved afslutningen af den officielle begivenhed, begyndte man at registrere nye medlemmer til Tibet Charity´s Bloddonor Klub.

Ved lejligheden besluttede Tibet Charity’s Bloddonor Klub også at organisere en bloddonations lejr i samarbejde med Zonal Hospital Dharamsala for at fejre HH Dalai Lama’s 80 års fødselsdag den 6. juli 2015. Ved at gøre dette håber vi at fejre Hans Helligheds fødselsdag på en måde, der vil kunne gavne medmennesker i nød og derved akkumulere gode gerninger til gavn for et lange liv for Hans Hellighed den 14. Dalai Lama og alle hellige væsener.

Udgivet på www.tibetcharity.in juni 2015

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->