TIBET CHARITY INDIEN

 

Dyreklinikken får en ansigtsløftning

Med den venlige støtte fra Foundation Brigitte Bardot Frankrig (FBB) får Tibet Charity’s dyreklinik en gennemgribende ansigtsløftning. Herved bliver klinikken både et mere behageligt sted at være for de dyrepatienter, der kommer ind og ligeledes også et rarere arbejdsplads for den stab, der arbejder på klinikken. 

Tibet Charity´s dyreklinik med sin nuværende beliggenhed, blev åbnet tilbage i 2007. De Tibetanske Børns Landsbyskole gav os dengang lov til at bruge deres lokale, tillige med stueetagen i en bygning, for at vi kunne drive klinikken. Tibet Charity Danmark var venlige at give os de dengang nødvendige midler til at vi kunne foretage de nødvendige ændringer i rummene og tillige møblere klinikken med det påkrævede udstyr. Brigitte Bardot Foundation har løbende givet os de fornødne midler til at kunne drive klinikken. 

Under et besøg af fru Ghyslaine og fru Brigitte Auloy, som er henholdsvisformand og projektleder i FBB, har de begge ønsket at give os ekstra midler til at kunne give klinikken en ansigtsløftning - også for at kunne forøge klinikkens faciliteter og derved gøre den mere behagelig for de patienter, vi modtager.

De har også fornyet det nuværende køretøj, som vi har brugt til vores aktiviteter med dyrevelfærd. Det køretøj vi havde haft indtil nu, havde de venligt givet os tilbage i 2009. 

Vi takker FBB for deres venlige støtte. Uden den, havde vi ikke kunnet hjælpe de herrreløse hunde i området som vi har gjort og gør nu. 

Udgivet på www.tibetcharity.in april 2015

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->