TIBET CHARITY INDIEN

 

Tibet Charity slutter sig til ABC lejr i Bodhgaya

Tibet Charity’s dyreklinik kunne yderst privilegeret fortælle vores velgørere og støtter, at det var muligt for os at deltage i Kagyu Monlam Veterinærmedicinske ABC lejr, som blev afholdt i Bodhgaya fra den 20. til den 30. december 2015.

På nævnte lejr tages der hånd om neutralisering af gadehundene i Bodhgyaya. I forbindelse med lejrens afholdelse, giver man desuden vaccinationer mod rabies til gadens dyr og foretager nødvendige operative indgreb på lejrens mobile dyrelægeklinik: Man yder patientmodtagelse af syge dyr, der måtte have behov for behandling – hvad enten der er tale om mindre eller større dyr – og endeligt giver man undervisning på offentlige såvel som på private skoler med det formål, at elever lærer om dyreadfærd og forebyggelse af rabies.

Nævnte lejr afholdes hvert år med venlig støtte fra: H.H. Karmapa, (Kagyu Monlam Fonden), Vets from Australia, (Dyrlæger fra Australien, red.), Sikkim Afdeling for Rabiesbekæmpelse og Dyresundhed, Sikkhims ledelse, og Tibet Charity’s afdeling for dyrevelfærd, (Tibet Charity India). Lejren fik - som udtryk for deres støtte af den noble sag for dyrevelfærd - besøg af H.H. Karmapa, Mingyur Rinpoche og Ayang Rinpoche.

H.H. Karmapa arrangerede en frokost for de frivillige, og anerkendte dem ved at sige: ” I gør alle et virkelig godt stykke arbejde.” Han gav hver enkelt frivillig en lille gave som et symbol for sin taknemlighed.

Dette var en fantastisk oplevelse: Vi er virkeligt taknemlige for at have kunnet deltage i denne lejr. En stor tak til lejrens sponsor, Brigitte Bardot Foundation.

 

Udgivet på www.tibetcharity.in december 2015

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->