TIBET CHARITY INDIEN

 

Tibet Charity har modtaget pris for
„enestående udøvelse af socialt arbejde“


Tibet Charity´s Director deler portioner af dal, (indisk ret, red.), med de øvrige prismodtagere.

Sudhir Sharma, den ærede minister for byudvikling i staten Himachal Pradesh´s regering, gav et særlig pris til Tibet Charity for dets enestående udøvelse af socialt arbejde ved de 28. All India Shaheed Durga Mal Dal Bahadur Memorial Gold Cup turnering. Vores Director, Tsering Thundup- la modtog trofæet på Tibet Charity´s vegne.

Idet de læste begrundelsen højt, lod organisatorerne høj anerkendelse regne ned over Tibet Charity´s socialt velgørende aktiviteter, indenfor sundhed og undervisning, og igennem forløb for dyrevelfærd, og forløb for social velfærd. Begrundelsens ordlyd siger: Inden for kort tid har Tibet Charity givet et bemærkelsesværdigt bidrag i området for socialt arbejde. Deres forløb for social udvikling og deres forløb med hjemmesygepleje har gavnet de syge, fattige og gamle enormt. Initiativet med donation af blod har reddet mange liv og forløb med dyrevelfærd har bragt lindring til mange uskyldige dyrs liv. Alt imens sprogundervisning og Åben Undervisning for Voksne, OBE, har givet håb til mange, som aldrig har været i skole, har Tibet Charity´s stipendieforløb har gjort det muligt for mange at forfølge en karriere efter eget valg. I anerkendelse af deres højt prisværdige initiativer, har vi den ære og stolthed at overrække trofæet for Enestående Udøvelse af Social Arbejde 2016 til Tibet Charity.

Vi er også blevet nomineret til Jewel of India Award, (Juvel af Indien Prisen, red.) af Instituttet for Undervisning og Management i New Delhi, hvis modtagere førhen har indbefattet Who is Who of India. Om vi får den pris eller ej, er det, at blive nomineret ud af utallige NGO´ere en stor bedrift i sig selv.


Kulturel optræden ved prisuddelingen.

En sådan anerkendelse af vores gode arbejde taler for sig selv om hvilken forskel det lykkes os at gøre i de udsattes liv, såvel som i dyrenes liv. Selvom intet bringer os mere glæde end når vi ser smil på ansigterne af dem, vi støtter eller ser hundene, der følger i hælene på vores medarbejdere, når de går gennem gaderne – så har disse anerkendelser en gennemslagskraft, der holder længe i at give vores personales moral et boost, såvel som vores støtter – ikke at de har behov for dette!

Så ved denne lejlighed ønsker jeg at takke hver og en af Jer, som har været med os på denne rejse i at stå i tjeneste for andre, uanset rejsens længde. Eftersom hver lille sten spiller sin rolle i opførelsen af et hus, har hver af Jeres bidrag sin andel i de succeser vi har haft i at lykkes i vores arbejde med at stå i tjeneste for de nødlidende. Så vi dedikerer denne pris til hver eneste af Jer.

Først og fremmest takker vi den mest ærede Lakha Rinpoche, de øvrige grundlæggende medlemmer og alle øvrige medlemmer af Tibet Charity Danmark, som fik den banebrydende idé, at skabe Tibet Charity og at stå i tjeneste for det tibetanske samfund i eksil. Uden deres hårde arbejde ville Tibet Charity aldrig være blevet skabt. De har givet os alle det fundament hvorfra vi kan arbejde til gavn for andre.


Shri Sudhir Sharma, den ærede minister for byudvikling i staten Himachal Pradesh’s regering.

Vi takker Brigitte Bardot Foundation France, Tibet Charity Sverige, Save Tibet Austria, Grainnes d’Avenir France og andre, som alle har støttet vores forløb helt eller delvist.

Vi takker alle individuelle sponsorer, hvis bidrag betyder lige så meget i vores bestræbelser for at hjælpe andre.

Vi takker alle frivillige, lærere såvel som dyrlæger – som er kommet fra alle dele af verden for på en eller anden måde at stå i tjeneste for samfundet her.

Vi takker hele vores personale, nuværende såvel som tidligere, for at stå i dedikeret og oprigtig tjeneste for de fattige, syge og trængende. I har alle været vores succesers livliner.

Sidst, men ikke mindst, takker vi alle bidragydere til vores forløb.

Tsering Thundup.

Tillykke og tak til alle!


Vores Director giver Tibet Charity Magazine India til den ærede minister.

Udgivet på www.tibetcharity.in maj 2016

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->