TIBET CHARITY INDIEN

 

Studerende på Rugby Skole i England på besøg
hos Tibet Charity India

En gruppe på 16 studerende fra Rugby Skole var på besøg i Dharamsala med deres 2 ledsagere fra den 7. til den 15. juli i år.

Imens de var her, deltog de i undervisningen af Tibet Charity’s engelskstuderende i engelsk samtale. Gæsterne brugte to timer hver dag på at give de studerende her virkelig brugbar undervisning med engelsk i praktisk, daglig samtale. For vores studerende var denne undervisning meget interaktiv og virkelig frugtbar. De nød virkelig den venskabelige atmosfære, der opstod i timerne.

De studerende fra Rugby Skole lærte også virkelig meget om Tibet og dets befolkning. De erfarede, at tibetanere er et meget varmt og kærligt folk. Vores gæster lovede at tage hjem og gøre mennesker i deres egne omgivelser meget mere bevidste om Tibets nuværende situation. Udvekslingen i dette besøg har været en oplevelse med stor læring for begge parter.

De besøgende fandt også tid til at følge de ældre mens hjemmesygeplejerskerne fra Tibet Charity var i gang hos dem – og derved fik vores gæster erfaring på førstehånd med samfundstjeneste i praksis. Vores gæster fulgte ikke blot med fra sidelinien, men deltog aktivt og arbejde sammen med personalet om at hjælpe de ældre.

Vores gæster besøgte også Tibet Charity’s dyrehospital.

På en kort afskedsceremoni organiseret af Tibet Charity, takkede vores koordinator gæsterne for at have taget tid ud af deres ferie for at hjælpe tibetanere i Dharamsala. Han sagde, at var hans håb, at deres korte tid med hjemmesygeplejerskerne og på dyrehospitalet ville nære deres interesse for social samfundstjeneste tillige med, mens de bliver voksne, at nære deres kærlighed til dyr.

De studerende gæster og deres ledsagere takkede Tibet Charity for at have givet dem muligheden for at være en del af Tibet Charity’s arbejde i tjeneste for mennesker i nød. De gav alle udtryk for en stor interesse i at komme tilbage og hjælpe lokalsamfundet her. Lærerne håbede, at kunne komme tilbage med en ny gruppe.

Vi takker dem endnu en gang for deres tid her og håber, at dette vil være starten på et længerevarende venskab mellem begge lokalsamfunds befolkningsgrupper.


Udgivet på www.tibetcharity.in august 2016

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->