TIBET CHARITY INDIEN

 

Kampagne for Hep-vaccinering afsluttes

Et initiativ startet af Tibet Charity’s sundhedsafdeling den 18. september 2015 – den globale dag for vaccinering mod Hepatitis B.

Kampagnen fik sin succesfulde afslutning, idet den sidste dosis af Hep-B vaccine blev givet til en skolepige på Tibetan Children’s Village, TCV skolen. Med dette er 171 tibetanere i og ved Dharamsala blevet givet en fuld dosis af Hep-B vaccinen, og de har således fået den nødvendige beskyttelse mod den frygtede sygdom resten af deres liv.

Det må bringes i erindring, at Tibet Charity’s sundhedsafdeling startede initiativet på den globale dag for Hep-B vaccinen den 18. september 2015 – med det formål at oplyse offentligheden om Hepatitis B. Det offentlige undervisningsforløb fokuserede på forbyggelse og behandling af Hepatitis B. Efter at have testet 476 mennesker, påtog hjemmesygeplejerskerne ansvaret for at vaccinere de, der havde testet negativt og som ønskede at modtage fuld vaccination mod sygdommen: dette krævede at de fik 3 doser af vaccinen med jævne mellemrum.

De 171 mennsker, som fik disse vacciner, indbefatter munke og nonner fra klostre og nonneklostre i lokalområdet. Iblandt de vaccinerede var også tibetanere fra Mcleodgan og skolebørn.

Vi må ikke glemme Tibet Charity Danmarks venlige støtte, på grund af hvilken vi er i stand til at formidle alle disse velgørende gerninger for de fattige, syge, trængende og gamle mennesker i og udenfor Dharamsala.

Udgivet på www.tibetcharity.in april 2016

 

 
 
 
Adresse

C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted

Telefontid

Mandage kl. 14-16 på tlf. 20 63 55 85
(især vedr. projekter indenfor sundhed og miljø samt
generelle spørgsmål om Tibet Charity)

Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)

 

Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.

Email

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at støtte

Bankoplysninger - klik her ->