TIBET CHARITY INDIEN

 

Lejr afholdt i TCV Gopalpur for sterilisering og anti-rabies vaccinering

En 3-dages lejr blev organiseret i Gopalpur for at hjælpe med sterilisering og anti-rabiesvaccinering af gadehunde. Med personalets – og allervigtigst de studerendes støtte og koordinering – blev 22 hunde (12 tæver og 10 han-hunde), steriliseret – og mere end 40 hunde vaccineret.

Idet hundene slappede af og var trygge i nærheden af de studerende, fangede de studerende dem ind. Vi havde også frivillige studerende, som hjalp vores personale mens lejren stod på.

Vi takker skolens administration for at gøre det muligt for os at udøve operationer i lager-bygningen, og for at arrangere hjælp til til vores personale på Tibet Charity dyrevelsfærdslejren når der var behov for det. Vi er virkelig glade for at skolen har valgt at gå den humane vej i at kontrollere bestanden af hunde, i stedet for at fange hundene ind og slippe af med dem et andet sted.

Vi takker også Brigitte Bardot Foundation France, BBF, med hvis økonomiske støtte det er lykkes os at afholde denne lejr – ligesom mange lejre som denne førhen.

Udgivet på www.tibetcharity.in september 2016

 

 
 
 
Kontoret

Vi forsøger at være på kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes nogen,
så prøv venligst igen – på forhånd tak.

Kontakt

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.tibetcharity.dk

Telefontid

Se kontakt siden ->

Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev