TIBET CHARITY INDIEN

 

710 hunde vaccineret


En hund vaccineres.


En hund mærkes efter vaccination.


På vandring gennem skov for at se efter hunde.


Af og til er det mod alle odds at få fat i en hund.

Tibet Charity India’s afdeling for dyrevelfærd har afsluttet massevaccineringen mod rabies af gadehundene i og omkring Dharamsala med succes.

Massevaccinerings-programmet blev afsluttet dagen efter den globale dag for rabies, som i år blev fejret den 28. september. Ligesom andre år, gik vores personale fra afdelingen for dyrevelfærd sammen med vores hjemmesygeplejersker fra landsby til landsby, gade til gade og dør til dør i deres bestræbelser på at finde hunde og få dem vaccineret.

I år kunne vi vaccinere 710 hunde. Vores team af dyrlæger dækkede steder som McLeod Ganj, Bhagsu Nag, Dharamkot, Gangchen Kyishong, Naddi-landsby, Norbu Lingka, Sarah og Trilokpur.

Vi har stor taknemlighed for at Brigitte Bardot Foundation France, (BBF, red.) venligt har financieret programmet, ligesom de har gjort det alle tidligere år. Takket være deres støtte og initiativ, har rabies været udryddet i området siden 2007.

Vi takker vores hold af dyrlæger og vores hjemmesygeplejersker for vedvarende at gå rundt i 10 dage i den varme sol for at vaccinere hundene. Vi takker også dyrelskere mange steder for at finde frem til hunde, fange dem ind og også for at give dem vand.

 

Udgivet på www.tibetcharity.in oktober 2016

 

 
 
 
Kontoret

Vi forsøger at være på kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes nogen,
så prøv venligst igen – på forhånd tak.

Kontakt

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.tibetcharity.dk

Telefontid

Se kontakt siden ->

Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev