TIBET CHARITY INDIEN

 

Venner fra Save Tibet Østrig besøger Tibet Charity

Medlemmer af Save Tibet Austria, (Red Tibet Østrig, red.), en nær og gammel ven af Tibet Charity India besøgte os trods deres meget travle kalender.

Save Tibet Austria besøgte vores kontor den 5. oktober og diskuterede nogle af vores igangværende projekter med os. For tiden støtter de nogle af de ældre tibetanere, og sørger for studiestøtte til unge tibetanere, så de unge kan forsætte deres uddannelser. Save Tibet Austria bidrager også til betalingen af husleje af den bygning, der huser Tibet Charity India. Under vores møde diskuterede vi den gratis ambulance tjeneste i Bodh Gaya, ydet til fordel for pilgrimmene fra Tibet under Kalachakra indvielsen, og Save Tibet Austria ville gerne bære 50 % af det skønnede budget til formålet. De øvrige 50 % er blevet godkendt af Tibet Charity Danmark.

Vi inviterede vores gæster til en middag sammen med hele vores personale den 7. oktober. Middagen satte dem i stand til at sætte ansigter på dem, der udfører Tibet Charity India´s gode arbejde. Ligeledes kunne vores stab møde vores virkelig gode venner personligt. Vores Director genkaldte sig den venskabelighed, Tibet Charity India delte med Elsabeth Zimmerman og andre medlemmer af Save Tibet Austria. Han forklarede i detaljer om al den støtte, vi har modtaget fra dem indtil nu, og udtrykte sin taknemlighed fra hjertet for deres vedvarende hjælp. Til gengæld udtrykte vores gæster deres anerkendelse af Tibet Charity India’s gode arbejde. De sagde, at det var en stor glæde at arbejde sammen med Tibet Charity India og gav udtryk for deres beundring for de fornyende projekter, der sættes i gang af os, så som Hjemmeplejen, Bloddonationen, Åben Uddannelse for Voksne og Dyrevelfærdsprojekterne.

Gæsterne aflagde den 17. Tibet Charity India’s dyreklinik et kort besøg. Personalet tog imod vores gæster og viste dem rundt. Den hengivenhed og medfølelse personalet har for dyrene gjorde et stort indtryk på gæsterne.

Vi takker vores gæster endnu en gang for den tid, de har taget sig til at møde os – ikke kun første men tredje gang - på trods af deres travlhed. Dette befæster tydeligt vores relations styrke.

Vi ønsker dem et glædeligt ophold på resten af deres rejse i Indien og ligeledes en god rejse hjem.

 

Udgivet på www.tibetcharity.in oktober 2016

 

 
 
 
Kontoret

Vi forsøger at være på kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes nogen,
så prøv venligst igen – på forhånd tak.

Kontakt

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.tibetcharity.dk

Telefontid

Se kontakt siden ->

Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev