TIBET CHARITY INDIEN

 

Tibet Charity tager afsked med doktor Milli


Jeg elskede at arbejde sammen med tibetanerne, sagde Dr. Milli bl.a. i sin farveltale.


Dr. Milli i gang under Paonta Sahib lejren.

Tibet Charity India’s personale organiserede en enkel afskedsfest for at sige farvel til doktor Milli K. Swali. Hun har arbejdet for os som dyrlæge siden 6. marts 2015.

I løbet af sin tid hos os har hun udført et par hundrede steriliseringer af hunde og har også taget del i mange lejre for sterilisering af hunde, som er blevet afholdt mange steder. Dette omfatter også lejren i Paonta Sahib, under hvilken mere end 200 hunde blev steriliseret og mange flere blev vaccineret mod rabies. Hun har udvist stor kompetence i sit arbejde. Vi har set hende være ekstremt kærlig med dyrene. Nogen gange finder vi hende sovende hos hundene i opvågningsrummet, så de bliver holdt varme efter en operation.

Doktor Milli er også ansvarlig for at holde vores støtter og venner opdateret om vores aktiviteter i Tibet Charity’s afdeling for dyrevelfærd gennem vores side på FB. Takket være hende er vi kommet i kontakt med mennesker, som holder lige så meget af hunde som os, og som har støttet os i vores arbejde for gadehundene i vores lokalsamfund.

Ingrid Smolders fra Holland har gjort det muligt for os at kunne have doktor Milli ansat i næsten 2 år. Uden fru Smolders støtte havde vi ikke haft råd til at have doktor Milli ansat som vores dyrlæge. Ingrid Smolders har også støttet os meget ved at sørge for nogle af de ting, vi havde behov for til vores dyreklinik. Vi takker hermed også Bronwen fra BBF (Brigitte Bardot Foundation, red.), hvis opfordring det var, at Doktor Milli skulle komme hen og arbejde for os, efter at hun var taget afsted fra Ladakh Animal Care Centre.

Selv om vi vil savne doktor Mili’s tjeneste inderligt og hundene i lokalområdet vil savne og mangle hendes kærlighed og hengivenhed dybt – forstår vi hendes forpligtigelser over for sin familie efter hendes bryllup fornyeligt. Det er grunden til hun forlader os. Hendes hengivenhed for sit arbejde kan udledes af det faktum, at hun ønsker at fortsætte hos os til vi har fuldført masse-vaccineringen, som vi har planlagt for hundene. Hun vil bruge de næste 10 dage som frivillig hos os til det formål.

Vi giver hende en gennemgribende tak for hendes enorme kærlighed og hengivenhed, som hun har vist de syge dyr. Vi ønsker hende det bedste i hendes fremtidige bestræbelser. Og vi håber, at hun forsat vil tjene dyr i nød!

 


Dr. Milli taler om rabies (hundegalskab) for tibetanske sudenter på Paonta Sahib lejren.

Udgivet på www.tibetcharity.in september 2016

 

 
 
 
Kontoret

Vi forsøger at være på kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes nogen,
så prøv venligst igen – på forhånd tak.

Kontakt

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.tibetcharity.dk

Telefontid

Se kontakt siden ->

Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev