TIBET CHARITY INDIEN

 

Ani Sonam Tsering valgt til modtager af JAMTSE PRISEN


Ani Sonam Tsering la – Hundenes „Mother Teresa“ i Dharamsala

En middag blev afholdt til ære for de nominerede til den 1. uddeling af JAMTSE PRISEN – for deres yderst særlige bidrag til gadehundenes velfærd i lokalsamfundet. Desværre kunne Bir Dyreomsorgs Gruppen ikke komme til middagen på grund af pligter, de tidligere havde påtaget sig.

Under middagen besluttede de nominerede enstemmigt at vælge Ani Sonam Tsering la, ”Mother Teresa for hundene i Dharamsala” som modtager af dette års prisuddeling af JAMTSE PRISEN. Dette fordi hun har givet sin livstid til både hundenes, såvel som de vilde dyrs velfærd i regionen. Det føltes, at hun fortjente den 1. pris, også fordi hun påbegyndte sit arbejde for dyrenes vé og vel længe før nogle af de nominerede var blevet født, og stadig er stærkt aktiv på trods af sin høje alder.

Mens de valgte Ani, ønskede de nominerede hende tillykke og bad hende om at fortsætte det gode arbejde.

Tibet Charity India, som allerede med Save Tibet Austrias venlige støtte yder Ani et månedligt stipendie, lovede at fortsætte med at give hende al nødvendig hjælp til hendes bestræbelser på at tjene gadehundene.

Vi takker alle de nominerede for deres uegennyttige tilgang i deres valg af vinder - og derved at give os ret i vores udtalelse om, at de aldrig arbejdede eller arbejder for at have et navn eller modtage priser. Vi har hele tiden sagt at deres motivation er drevet af en enkel grund – for at hjælpe de hjælpeløse dyr.

Vi ønsker alle nominerede tillykke og vil lover dem al vores støtte i hjælpen af gadehundene.

Vi beder alle vores læsere at ære storheden fremvist af vores nominerede og sammen med os ønske dem tillykke frem for at debattere om hvorfor nogen fik eller ikke fik prisen.

JAMTSE PRISEN, som udgøres af et pengebeløb og et trofæ, vil blive givet til Ani Sonam Tsering på den globale dag for bekæmpelse af rabies, den 28. september i år.

Vi anmoder alle dyreelskere om at tage del i begivenheden og sådan motivere vinderen yderligere.

 


Tre af de nominerede ved middagen med lederen af Tibet Charity Indien.

Udgivet på www.tibetcharity.in september 2016

 

 
 
 
Kontoret

Vi forsøger at være på kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes nogen,
så prøv venligst igen – på forhånd tak.

Kontakt

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.tibetcharity.dk

Telefontid

Se kontakt siden ->

Adresse

C/O Jette Hoffmeyer
Sandbyvej 5
2730 Herlev